Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalenka2

powiększający się biust

Polecane posty

Gość Magdalenka2

mam problem odwrotny do wielu pań - jestem normalną, dość szczupłą dziewczyną, przy wzroście 170 cm ważę 56 - 57 kg przy czym, co istotne, mam bardzo duży biust - i w tym właśnie tkwi mój problem. Rozmiar biustu zawsze miałam 75 D lub 75 DD (w zależności od fasonu bielizny), nigdy nie miałam problemu z kształtem, jak na tak duże piersi były naprawdę bardzo ładne. Od jakiegoś czasu jednak zauważyłam, że piersi mi się powiększają bez wyraźnej przyczyny - nie biorę tabletek anty, nie przytyłam, nie jestem w ciąży. Nie wiem, co się dzieje, jaka jest tego przyczyna. Jestem załamana, bo ostatnio mój rozmiar zwiększył sie do E a nawet F (przy czym pod biustem nadal 75, a nawewt 70 ) Zastanawiałam się czy to może być związane z gospodarką hormpnalną, jednak żanych innych zmian w organiźmie nie obserwuje. Dziewczyny czy któraś miała podobny problem, jaka może być tego przyczyna i jak mogę wrócić do stanu poprzedniego?

Gość mmmonika
Ja to bym radziła się wybrać do lekarza, może masz za dużo hormonów, albo jakieś inne zaburzenia. Gdyby Ci to nie przeszkadzało to ok, ale skoro przeszkadza, to lepiej sprawdzić. A ile masz lat? Domyślam się, że jesteś już po okresie dojrzewania ;) Jeśli mam rację to zostaje Ci lekarz...

Gość Magdalenka2
mam 26 lat, więc okres dojrzewania mam już dawno za sobą :) oczywiście, że mi to przeszkadza z wielu powodów

Gość kindzie
moja kolezanka miala podobnie z tym ze jej biust z malego B skoczyl do ogromnego E (brala hormony na tradzik, leczyla sie 3 lata) ma 175 wazy 57 kg, wiec podobnie zaszla w ciaze, nie karmila o dziwo z takimi duzymi "balonami" nie miala nic pokarmu... pol roku po porodzie piersi tak jej spadly ze szok :( teraz ma wiotkie duze B, male C mowi ze gdyby wiedziala ze tak bedzie, poszlaby do gina po porade wiec Tobie tez to radze

Gość vanili
A może od ćwiczeń, pływania lub przytyłaś i się powiększył. Też tak miałam. Tyję w biuście i na brzuchu. Spróbuj balsam ujędrniający,używam Eveline na biust, dobry. Odchudzam się ,bo chcę zwalić troszkę tkanki tłuszczowej z biustu. Przytyłam 10 kg i z 70 B skoczył na 75 C ..a może i więcej.

Gość Magdalenka2
vanili --> przyczyną na pewni nie jest to, że przytyłam, bo waga mi sie nie zmieniła. Ale rzeczywiście ostatnio trochę wiecej ćwiczyłam (siłownia, aerobik, pływanie) - czy to może być przyczyną? Zawsze myślałam, że powinno być wręcz odwrotnie - ćwiczę, więc wszystko maleje, a nie rośnie!!! A czy ten balsam ujędrniający Eveline nie wpłynie czasami na to, że będą jeszcze większe i pełniejsze? kindze --> ja własnie nie brałam żadnych tabletek hormonalnych, dlatego to jest takie dziwne. A jeśli chodzi o ciążę - ja bym bardzo chciała, żeby mi tak jak twojej koleżance po ciąży biust zmalał z E do B. Ale pewnie będzie odwrotnie - jeszcze się powiększy :( Załamka Może któraś z dziewczyn ma jeszcze jakies ciekawe uwagi, obserwacje - proszę, piszcie ...

Gość dfdf
a ile masz w biuscie kochana?

Gość Magdalenka2
ok, mięśnie oczywiście się rozbudowują, no ale ogólnie to chyba sylwetka powinna się robić bardziej smukła, niż okrągła - logicznie rzecz biorąc tak powinno być. Ale to chyba jeszcze zależy w jaki sposób sie ćwiczy. Już sama nie wiem - to co, mam nie ćwiczyć?? Myślałam, że od tego to piersi może własnie troszke zmaleją. Może wypowie sie jakaś Pani, która się zna na sporcie

Gość dfdf
magdziu a ile masz wbiuscie bo to wazne bardzo??

Gość Magdalenka2
no właśnie wymiary są zupałnie bez sensu: około 70 pod biustem, a w biuście 97

Gość Magdalenka2
te wymiary nijak się do siebie mają - zupełna dysproporcja

Gość Magdalenka2
dfdf ---> a czemu to jest akurat takie wązne??? Masz jakąś teorie na ten temat? Jeśli tak, to podziel się - może coś mi podpowiesz

Gość dfdf
madziu a powiedz szczerze czy naprawde przeszkadza ci taki biust? wg mnie jest super. ja powiem ci ze mam wymiary takie:pod biustem 75 a w biuscie 102 cm i waze 58 kilo do 170 cm też i jestem chuda dosc ale piersi mam fajne naprawde.. z tych wymiarów co podalas nie jest zle..moze przesadzasz? moja siostra ma 124 cm w biuscie a pod 80 i ona ma duze piersi tak naprawde a nie ty kochana..

Gość dfdf
mysllama ze masz 75 pod biustem ale widze ze 70:(no to faktycznie duzy nawet ten biust ..

Gość maszmiseczke E dokladnie
a ta co pisze ze ma 102 w cyckach ma miske F wiec tragedia:(

Gość dfdf
no widzisz tragedia nie jest bo wcale nie mam cycow jak ewa sonnet czy pamela .. mam ksztaltne i okrągle i wcale nie są za duze wg mnie mimo ze takie mam dokladnie wymiary .wiec sie nie irytuj:)pomimo biustu jestem chuda niestety i to jedyny problem:)

Gość Magdalenka2
dfdf ---> niestety ja jakoś nie potrafie tego w sobie zaakceptować, jestem wyraźnie za drobna do takiego dużego biustu, ale najbardziej mnie martwi to, że wczesniej taki nie był. A żeby tego było mało - jeszcze nie jestem mamą, aż sie boję myśleć, co będzie po dziecku. Bo to jest takie dziwne - często jest tak, że wiele rzeczy u kogoś innego nam sie podoba, ale u siebie jakoś tego nie umiemy zaakceptować. Ja tak własnie mam - jest wiele kobiet z duzym biustem, które sa według mnie bardzo atrakcyjne, ale mój ... - no nie, to zupełnie nie to ... A najśmieszniejsze jest to, że mąż zachwycony, a ja załamana - no paranoja!!!

Gość Magdalenka2
ja też jestem szupła, mimo że ważę te 57 kg - ale w naszym przypadku piersi również trochę ważą, więc waga rozkłada się zupełnie inaczej niż u kobiet z małym biustem

Gość dfdf
magda!!!!!!!!1mąz zachwycony bo ma czym sie zachwycać więc sie nie zalamuj dziewczyno. wiesz ile kobiet chcialoby byc na twym miejscu? rany..wies zile lasesk laduje kase w silikony by tylko miec wielkie cycki?:)dziewczyno i jeszcze jestes drobnai szczupla..to dopiero atut przy takim biusciki..rany!!!!wez sie zastanow co piszesz..chyba ze masz faktycznie takie jak ewa sonnet :):) szkoda z enie moge zobaczyc twego biustu choc w staniku..wtedy bym mogla cos wiecej powiedzieć:)

Gość Magdalenka2
no i tu znowu problem - bo jak chcę zrzucić kilka kilo w nadziei, że może też troszkę z biustu zejdzie, to od razu wszyscy na mnie krzyczą, że jak ja będę wyglądała, jak jeszcze schudnę - normalnie błędne koło

Gość ewelinka233
wez zrób fote swego biustu i wklej ty jak masz cyfrówke.i sprawa prosta.kto ja kto ale laski na kafe zawsze piszą szczerze i bezstronnie. pozdrawiam

Gość Magdalenka2
chyba muszę nanaleźć jakieś foto tej Ewy Sonet i sie przyjrzeć, bo az tak dokładnie to nie umiem ocenić

Gość Magdalenka2
ewelinka, ale mi nie chodzi o ocenę piersi, tylko o radę, co mogę zrobić, żeby je zmniejszyć, żeby dalej sie nie powiększały

Gość dfdf
no zobacz sobie jest pelno jej fot na necie ..wpisz tylko w wyszukiwarke i porównaj czy masz takie ona tez szczupla jest :)

Gość ewelinka233
ale jak dasz fotke to zobacze czy czasem nie [przesadzasz. na pewno nie masz aż takich wielkich .

Gość Magdalenka2
faktycznie, dużo jest tych zdjęć Ewy - no nie, aż takich to nie mam, ale mimo wszystko moje też są za duże

Gość dfdf
skoro nie masz jak ewa to sie nie martw .bo to znaczy ze masz zajebiste cycki:)trzymaj sie :)ja musze juz leciec ale moze wpadne jeszxcze dzis na ten topik:)mnie on tez dotyczy:)

Gość czy to znaczy że twe
piersi są wielkosci piersi DODY? haha jesli tak to faktycznie masz duże ale chyba tylko dla jakichs malolatów bo tak sie sklada ze doda ma zgrabne te silikony. jestem facet więc sie znam.a ewa sonnet ma super naturalne i kobiece.ot co!!