Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimotkaa

??????????????????????????????

Polecane posty

Gość mimotkaa

Chciałabym się poradzić Seksuologa. Chodzi o "pierwszy raz". Wiem, że tak naprawdę nie ma określonego czasu, kiedy można juz to zrobić. Jednak chciałabym się dowiedzieć jak to wygląda ze strony medycznej. Mam miesiączkę już od 3-ech lat. Kiedy będę już dojrzała płciowo? [tzn. kiedy będę mogła bez późniejszych konsekwencji uprawiać milość]....

Gość mimotkaa
pomożecie?

Gość zdziwiona lekko
dojrzała już jesteś w sensie fizycznym co to znaczy "bez późniejszych konsekwencji"????

Gość bcver
17 lat najwczesniej. JEdnak wiekszosc robi to pozniej

Gość mimotkaa
słyszałam, że jeśli się za wcześnie zaczenie, pozniej mozna miec trudnosci z osiagnieciem orgazmu /to sa te pozniejsze konsekwencje;]

Gość kazdy jest inny
nie bede komentowac;] ale z twoich wypowiedzi wnioskuje ze jescze nie nadszedl twoj czas!

Gość mimotkaa
dlaczego?

Gość on Friday chyba być powinno
dokładnie - jeszcze nie twój czas bo z twoich wypowiedzi widać że niedojrzała psychicznie jesteś. a osiąganie orgazmu to kwestia inna - zależy od partnera, sposobu wcześniejszej masturbacji, rozluźnienia, i wkładu pracy w jego osiąganie

o jaaa kazdy zaczyna zycie sexualne kiedy jest na to psychicznie gotowy! A jesli chodzi o konsekwencje to trzeb je ponosic:) Jak masz miesiaczke to fizycznie jestes juz kobieta gotowa do urodzenia dziecka ! Wiec jesli zaczniesz uprawiac sex musisz sie liczyc z tym ze mozesz zajsc w ciaze:) have fun:)