Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabluszkozielone

JA NIE CHCE MIEC NIGDY MĘŻA

Polecane posty

Gość jabluszkozielone

jak widze jak moj tata traktuje moja mame gnebi ja psychicznie ostatnio wzial noz i jej wszystkie bluzki porozszarpywal ma wladze nad nami jest dobrze zbudowany a najgorsze jest to ze jestesmy przykladna rodzina bo przy ludziach jest kochajacym mezem i ojcem gdy wpada w nerwe jest jak diabel bardzo sie boje o moja mamusie:( ja mam dopiero 19lat ale nigdy jej nie zostawie niechce miec nigdy meza jest mi tak smutno:(

no i macie utrzymywanie małżeństwa \"dla dzieci\" i \"bo co ludzie powiedzą\" współczuję Ci, dziewczyno, ale wierz mi, są porządni faceci na świecie i akurat możesz mieć szczęście i trafić na takiego dobrego :)

Nie możesz zakładać, że każdy mężczyzna będzie się zachowywał tak jak Twój ojciec. Uwierz w końcu, że poznasz cudownego człowieka, wyjdziesz za niego za mąż, będziesz szczęśliwa, bo on Cię nie pozwoli skrzywdzić...

ja w twoim wieku tez tak myslałam ,mój ojciec może nie znecał sie nad mamą ale jak widziałam to małlżeństwo to traciłam ochotę na wszelakie związki. Ale przecież nie każdy facet taki jest,może znajdziesz takiego,który będzie dla ciebie dobry i kochający

Gość tak tylko że jak się ma
od dziecka syndrom "ofiary" to raczej trudno trafić na faceta innego niż ten z matrycy w głowie ;)

Gość a to dziwne
tak tylko że jak się ma-------> racja, ale można z tego wyjść (pomoc psychologiczna)