Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelina75

pogorszenie sluchu

Polecane posty

Gość marcelina75

Witam Dziewczyny! moj problem jest nastepujacy:wczoraj zdiagnozowano mi znaczne pogorszenie sluchu w lewych uchu, a teraz dolacza sie drugie..-przeszlam specjalne badania.blona bebenkowa jest nienaruszona, ale dzownie zagieta, zakrzsywiona, co zaweza kanal uszny powoduje gorsze slyszenia. na razie mam jakies leki, ale jesli nie pomoga, to czeka mnie aparat sluchoway bo podobno wada ta postepuje. Pytanie: czy ktos z Was mial/ma takie problemy? czy jest to odwracalne? i najwazniejsze: CZY ZNACIE JAKIEGOS DOBREGO SPECJALISTE naterenie kujawsko-pomorskiego ale i calej Polski? bede niezmiernie wdzieczna za pomoc, pozdrawiam! marcelina

Gość Kamileckipom
Nie jest to koniec świata, ale tym bardziej nie wolno tego bagatelizować. Osobiście nie znam takiej osoby, ale może zobacz sobie na http://na-sluch.pl ~ Serwis Na Słuch ~ najlepsze suplementy wspomagające pracę słuchu kiedyś widziałem tam nawet listę kontrolną, przez którą trzeba było przejść, żeby lepiej się nakierować z problemami słuchu. Parę słów o specjalistach też powinno być. Powodzenia!