Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Caroljana

jak Wam sie podoba ta fryzura???

Polecane posty

Gość całkiemfajna
tylko do takiej trzeba mieć gęste wlosy

mam bardzo geste wlosy i bardzo dlugie.. chce je troche skrocic.. ale nie wiem jaka fryzure sobie wybrac... mysle nad tym zeby poraz pierwszy w zyciu obciac grzywke.. :) wlosy musza pozostac dlugie bo w krotkich bardzo źle sie czuje..:)

Gość całkiemfajna
to myśle że ta jest świetna, delikatna i naturalna, a grzywka w niej taka ze nie trzeba bedzie spinać jak nie bedzie pasowało';)

Gość 11111111111111111
piękne włosy i śliczna dziewczyna

boje sie tej grzywki... czolo mam dosyc wysokie... ale mam bardzo duze oczy i wydaje mi sie grzywka bedzie zle wygladala przy takich oczach.. :O

Gość wedłlug mnie beznadziejna
mimo tego ze dziewczyna ma piękne włosy to fryzura do bani a w szczegolnosci ta grzywa .Dla mnie to absurd zeby tak długą grzywą zasłaniac oczy - bo poźniej w miejsce tej grzywy bedą musiały przyjsc z pomocą okulary.Czy rzeczywiscie warto psuc sobie oczy ?

Gość musisz prac
dziewczyna jest sliczna wiec bedzie wygladac zawsze super. a fryzurka tez ladna tylko do gestych wlosow. no i nie wiem jak sie bedzie wygladac przy wietrznej pogodzie :) pozdrawiam

Gość Alexxxa
Fryzura ładna, bo ładnemu we wszystkim ładnie :) Nie wyobrażam sobie jednak takiej grzywki. Zepniesz ją po 5 minutach, jak ci zacznie wchodzić do oczu.

zrób sobie normalną grzywkę:) taka jak np nelly furtafo w say it right. dluga,ladna, ciemna grzywkaD ja mam teraz grzywke na tzw garnek,tzn artystycznie scieta przez fryzjera,bo dluga mi sie juz znudzilaaaaa:)