Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_dziwn_ja

doradzicie i pomozecie?

Polecane posty

Gość taka_dziwn_ja

no to tak.. zrobil mi sie jakis stan zapalny pochwy.. kupilam sobie vagicali krem taki.. no i jest juz prawie oki,ale chce to jeszcze u gina skonsultowac..to bedzie moja pierwsza wizyta.. mozecie troszke opisac jak to jest,na jakie dokladnie pyt,sie przygotowac..? i jeszcze sprawa wazniejsza-powiedzialam mamie zeby mnie zapisala.. no i powiedziala ze oki i ze jak jestm dziewca to mnie nawet nie bedzie badal,tylko "spojrzy" nie powiedzialam mamusi ze juz nie jestem,jeszcze niech troche w blogiej nieswiadomosci pozyje;) chociaz swoja froga w listopadzie 18 i stuknie.. ale pytanie co do badan,jakie przeprowadza nie dziewicom?:) na czym polegaja i mam jak cos to i tak narazie o nich nie powiem-a lekarz nie ma prawa nic wspomniec-ona oczywicie ze mna nie wejdzie;) ale... bardzo prosze pomozcie;)bo dla mnie to wazne..

Gość taka_dziwn_ja
no niech sie ktos zlituj i napisze..prosze... o pierwszych wizytach u gina juz czytalam troche na poprzednich wpisach,ale.. no nie sa tam wpisane np wszystkie pytania jakie moze zadac lekarz...

Gość pytam poważnie
a miałaś kiedyś robioną lewatywę? Możliwe że i tym razem będziesz mieć

Gość a ja byłam...
Najpierw z Tobą porozmawia, potem będzie badanie: najpierw obejrzy, później wsadzi palec do środka i będzie naciskał jednocześnie na brzuch i po kłopocie. Badanie nie jest straszne, trzeba tylko probowac sie rozluznic. Jak dalam za malo wyjasnien, to tu jest wiele opisow dotyczacych pierwszej wizyty.