Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MŁoDoCiaNa

Kiedy on sie wypiera...

Polecane posty

Gość zbok zdzich
upewnij sie czy napewno chcesz to zrobic,ale przedtem miej swiadomosc,ze obojetnie jak sie wszystko miedzy wami zakonczy,czy moze rozwinie,bedzie to rzutowalo na twoja przyszlosc.Do konca zycia bedziesz pamietala ten pierwszy raz,a gdy skonczy sie on porazka?Wspomnienia nie beda wtedy zbyt mile.Poza tym ,po co sie angazujesz skoro jak piszesz masz powazne podejrzenia ze on jest z inna.Swiadczy to o jego nieuczciwosci wobec Ciebie.Ja na twoim miejscu jednak bym zrezygnowal i ulokowal uczucia w kims bardziej powaznym,pozdrawiam Cie b.serdecznie.Niestety tak jak sama widzisz wiekszosc tu piszacych czeka tylko na taka okazje jak ta teraz z toba.Jestes dla nich idealnym celem do osmieszania,kopania itd.Mloda? z problemem?No jak tu przepuscic taka okazje?! No dalej zgryzliwe baby bez brania!!atakujcie!!!moze teraz tez mnie?!!!

Gość zwariowana postać świata
zbok zdzich. jestem baba,ale nie atakuje. Zgadzam sie z toba jak najabrdziej.CO do autorki to poczekaj...nie spiesz sie z tym..pomysl 100 razy;) moze jednak to nie ten...? A jak poswieca ci duzooo czasu,popoludnia i wieczory.,jest w stanie zrobic dla ciebie wszystko albo chociaz,szanuje cie,jest romanttyczny i czuly.. Nie zarywa do innych nie siedzi u kolezanek zbyt dlugo to... to.. to ten i wtedy nie mysl: ''czy to ten?''

Gość zwariowana postać świata
i nie jestes za mloda...nic dziwnego ze cie juz pewien facet pociaga. ale powiedz..il e on ma lat?:)