Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona w tym temacie

czy jest tu jakiś informatyk???

Polecane posty

Czy ktoś może wie co oznacza napis: searching for boot record from (i tu jakiś literki, chyba IDO-0...) nie pamiętam. Ten napis pojawia się przy uruchamianiu kompa i tak zostaje nic dalej się nie dzieje... Dodam, że miałam robioną dodatkową partycję na twardym na innym kompie i jak podłączyłam to już nie ruszyło... :( Partycję są zrobione dobrze. Wiecie coś na ten temat??? Co robić? Dysk do wymiany czy naprawa?

Gość Aplikator napiecia fazowego
1. zmien w BIOSie partycje bootujaca lub 2. wsadz CD-Instalator windows i przywroc MBR (master Boot Secter) a opisz bardziej kto co ci zrobil z dyskiem bo malo opisu jest zamieszczone

Gość a ja byłam...
Kolega znajacy sie na komputerach b. dobrze robil mi partycje, bo siostrzyczka jakims cudem usunela mi dysk f. Okazało się ze byl, ale znikał. No i ten kolega zrobił mi dodatkową partycję i tak już było. Żaden przycisk nie działa.

ten post wyżej to mój:)

Gość Aplikator napiecia fazowego
to kolega cos zrobil nie sprawdzil i poszedl do domu - bo tego nei rozumien czy to nagle przestalo dzialac czy po zmianach kolegi nikt tego nie testowal

po zmianach tak sie zrobilo

Gość fgdiugdg
moj Misiaczek jest informatykiem ale jest w pracy :(

ten kolega nie robił mi tych partycji u mnie na kompie, tylko wziął dysk do siebie, potem jak go podłączyłam to już się tak pojawiało i tyle. fgdiugdg: szkoda, że Twój Misiaczek jest w pracy :(