Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrencja

naprawde dobry PUDER MATUJĄCY , prasowany??

Polecane posty

Gość katrencja

doradzcie cos.. mialam ostatnio leanthrica czy jakos tak sie pisze i nawet ok ale nic rewelacyjnego, cos jeszcze polecacie? cena to tak do 35pln.. z gory dzięki dziewczyny :*

Gość E-psik
Zróbcie sobie na próbę; 2/3 waszego pudru sypkiego + 1/3 skrobi ziemniaczanej. Tylko uwaga,nie przesadzać,bo może wysuszać. :)

Gość E-psik
Oczywiście nie cały puder paprać natychmiast. Wsypać trochę do jakiegoś pojemniczka i przetestować. Proporcje dla siebie,z czasem się określi. Bo nie każdemu musi się spodobać efekt. :)

Gość katrencja
a ja niestety nie mam pudru sypkiego ... :( ale szukam prasowanego, wiec jakby ktos mial jeszcze jakies rady...i te na zmatowienie cery tez przyjme :D dzieki!! :)

Gość E-psik
Puder sypki łatwo zrobić-wystarczy upuścić prasowany ;) Ale serio bardziej,weż odrobinę skrobi ziemniaczanej na płatek kosmetyczny oprusz twarz tam gdzie zwykle najbardziej się świeci,nadmiar omieć z buzi pędzelkiem,a następnie użyj swojego prasowanego. Sama się przekonasz,że twarz będzie dłużej matowa. :)

Gość katrencja
o dzięki, z tym rozkruszeniem pudru to dobry pomysł :D...sprobuje ;)

Gość plumecja
maybelina albo rimmlea city amtt..ok

Gość Bebebebe
Leanne z recenzji w DT pamietam, ze masz sucha cere, tak? Jesli tak to nie potrzebujesz specjalnego matowania i Rimmel sie sprawdza. Moja tlusta matuje na pol godz.

Gość Bebebebe
W takim razie mam chyba supertlusta. Na supermieszanej siostry tez sie nie sprawdza ;)

Gość Bebebebe
szkoda ze kolory ciemne :(

Ja mam ten wlasnie 2 stay natural, nie jest wcale taki ciemny, tylko tutaj tak wygląda, a wiem, co mówię, bo mam jasną karnację.