Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamis1982

pomysły na wieczór panieński!!

Polecane posty

wpisujcie co zamierzacie urzadzic tego dnia? - dobra kolacja w domu ? - kolorowe drinki z kolezankamia, a pozniej wyjscie na tańce do białego rana? czy może jakieś zabawne gry ??? piszcie

Gość moja rada
niech ci dziewczyny wynajma jakiegos fajnego striptizera z dużym wyposażeniem :-) Byc moze to twoje ostatnie podrygi beda gdzie bedziesz mogła bezkarnie dotknac fajnego,umiesnionego super-faceta:-) Potem to juz tylko bedziesz czekała na swojego męża z kapciami i gazeta w zebach...

dobry pomysł ...:) ale jakoś wole sobie popatrzeć - bo po co dotykać jak i tak nic z tego nie będzie... to jak lizanie loda przez szybe ;)

Gość moja rada
no ale przeciez loda ...mozesz polizac "na zywo" jak juz sie pojawi striptizer na twoim panieńskim:-)

Przynieście dla panny drobne frywolne upominki jak np. bielizna, kajdanki, czekolada do ciała Zeby odpakowac kazdy prezent panna musi go wykupić odpowiadając na osobise pyanie dot. związku potem odpowiada reszta gości kupa smiechu gwarantowana, ale oczywiście w zaufanym, przyjacielsmim gronie

heheh ja bym tam obcego loda nie polizała :D ale pomysł ze striptizerem jest super :) tylko gdzie szukac takiego? i ile to pewnie kosztuje :o

facet jakis na pewno tam będzie - chciałabym bruneta :) ale to jedna z wielu atrakcji ;)) chciałabym coś jeszcze co mi po 20 min, wystąpieniu jak to cała noc będzie

ale Ty sama sobie organizujesz ten wieczór? nie powinna tego najlepsza przyjaciółka robić?

organizuje mi to moja przyjaciółka, ale też chce mieć wpływ na to co bede robiła tego dnia i chce jej dac jakies pomysły - czy je wykorzysta to jej sprawa, ale powinna wiedzieć co mi się podoba i czego oczekuje. nie chce latajacych po moim domu gołodupców - bo też słyszałam o takich wieczorkach...