Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaden nie jest fajny

moja kolezanka waży 60 kilo i ma wzrost 169 cm a jest chuda jak patyk!

Polecane posty

Gość tyfania
lekarz potwierdzil ze jestemw sam raz i proporcjonalna :P

Gość tyfania ty nawet drobnych kośc
i nie masz i jak na moje oko to na ten wzrost wcale zbytnio chuda nie jesteś

Gość tyfania
zagadka--------------------> hhehhehehh no a czlowiek jak ma metr to powinien wazyc ile??? hahhahhhhah cycki masz fajne :) sa ok

Gość tyfania
odp. wg tyfania ty nawet drobnych kośc : "tyle co dorosły kot " hahhahahhhahhah zazdrosc kochana zazdrosc

Gość tyfania
a TY widzialas moje kosci :D? co za matoł

ale o czym ty mówisz? czego mam ci zazdrościć? grubości kości?:O jesteś niska i mając 13,5cm w nadgarstku nie masz drobnych kości ja mam 169cm wzrostu i 14cm w nadgarstku i to są drobne kości

Gość tyfania
hahhahahhaha matole kosci rosną na dlugosc a nie na szerokosc hahahhahahhahahahhahahahah

gdzie ja napisałam, że kosci rosną wszerz?:O:O:O jestes jak widac pustą i prymitywną idiotką, dlaczego wyzywasz innych? nie mamy o czym rozmawiać w takim razie

Gość tyfania
no ja z anoreksja i bulimiczka tez nie mam o czym rozmawiac sama zaczelas :P

Gość tyfania
pytanie zagadka ??? ile powinien miec czlowiek a nadgarstku mierzac metr :D

Gość tyfania
wg tyfania ty nawet drobnych kośc "tyle co dorosły kot" :D :D :D :D

Gość tyfania
poza tym gdzie ja napisalam ze jestem chuda!!!!!!!! matołku napisalam ze propocjonalna przeszczepie

ty naprawdę jesteś jakaś głupkowata:O każdy ma inne kości i nie ma czegoś takiego jak idealny wymiar kości:O skąd ty to w ogóle wymyśliłaś? każdy ma kości jakie ma i mierząc nadgarstek można tylko ocenić czy ma te kości grube, normalne czy drobne, to wszystko poza tym to nie ja nazwałam cię anorektyczką

Gość tyfania
tyfania ty nawet drobnych kośc Ty chyba jednak masz tez za małą czaszkę :O i tam tez mały móżdzek to Ty mierszysz wszystkich nadgarstami :D :D :D :D jakbym byla chudsza matolku to bym juz nie miala sie w co ubierac jedynie dzieciece sklepy

z tego co piszesz wnioskuję, że masz nie więcej jak 16-17 lat, to jest po prostu tragiczne, że młodzież w dzisiejszych czasach jest tak prymitywna i ograniczona:O wkładasz mi w usta to czego nie powiedziałam, masz jakieś problemy ze sobą? wyrazy współczucia

Gość patysie
Po 1: waży mniej niż mierzy, zakłada się (pomijam skomplikowane wzory na wagę idealną) ze skoro osoba ma 169cm. wzrostu waga odpowiednia dal niej będzie DO 69kg. a ona waży 60! Proporcja wzrostu do wagi się liczy a ty ile ważysz i mierzysz że taka zdziwiona jesteś??? POza tym na pewno ma cięższe kości, i mało tłuszczu -jak wiadomo mięśnie ważą sporo tłuszcz waży mało. I wałśnie żeby było śmiesznie -osoby grubsze -w typie budowy "zero mięśni, gótra tłuszczu" często ważą mniej niż ich szczupłę kolezanki u krórych mało tłuszczyku ale za to sporo mięśni.

Gość tyfania
tyfania ty nawet drobnych kośc hahahaha i znowu pudło matolku tyle to mi dają ale niestety stara dupa ze mnie :P ale nie napisze Ci ile bo mnie zjedziesz ze "taka starta a glupia" odtłuszczenie miezylam...tem mam ok

Gość tyfania
poczytak matolku z czego sie sklada ciało to nie tylkoo kosci hahhhahhahha

Gość słodkibączek
Jeżeli człowiek ma metr wzrostu to wagę nalezy obliczyć proporcją. czyli jeśli mam 150cm. wzrostu a ważę 50, to ważę 30% swojego wzrostu. Dla osoby mierzącej 100cm. (oczywiście mowa tu raczej o dziecku u którego proporcje sa zgodne z normą wiekową) wagą prawidłową będzie ok. 33-35 kg. bo to jest w granicach 30% wzrostu. naturalnie u karłów mierzących 100cm. wzrostu sprawa będzie miala się inaczej, ponierważ ich narządy rosną i rozwijają się , natomiast zahamowany jest wzrost kości. Oni będą ważyli więcej, szacuję że w granicach 50% swojej wagi i więcej. Ja mam nadwage i ważę dokładnie tyle ile wynosi 47% wartości mojego wzrostu.

Gość warcaby
do tyfania ty nawet drobnych kośc heheh a co Ty masz z tymi nadgarskami gdzie sie takich bzdur naczytalas :O?

Gość tyfania
heheh wlasnie a jak ma sie teoria grubosci nadgarstkow u karłow :D bo to o nich mi wlasnie chodzilo a nie o dzieci bo ja nie jestem dzieckiem i okres wzrotsu mam juz za sobą :D