Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wschod slonca

jak zrobic gruba kreskę.... zapomniec

Polecane posty

Gość wschod slonca

mam juz prawie 24 latka.... w zeszłym roku poznalam chlopaka. bylismy razem miesiac. rozstalismy sie bo on - jak mu sie wydawalo- jeszcze mial w głowie była partnerke. bylismy z soba tak krotko, malo razem przezylismy... ponad rok mamy taki kontakt sporadyczny... gl . na gg. spotykam fajnych chlopaków, zainteresowanych moja osoba... ale w glowie ciagle jest tamten. trwa to ponad rok. tesknie za kims kto byl taak krociutko w moim zyciu...ciagle o nim mysle, ale tylko ja o tym wiem(((

Gość wschod slonca
???? nic(((

Gość ja czyli nie Ty
Chcesz zapomniec... zakoncz kontakt na gg... fakt ze sporadyczny ale zakoncz... Kazda taka rozmowa z nim na pewno daje Ci "nadzieje" na cos wiecej niz "znajomosc" czy "przyjazn" Moze lepiej bedzie jak zajmiesz sie soba, nadrobisz zaleglosci czy moze zancziesz jakis kurs... :) glowa do gory. Pozdrawiam

Gość wschod slonca
ale ja estem straasznie zabiegana, mam zajecia na uczelni, staze, jezyk, silownia i nie potrafie zapomniec. byl juz okres ze przez 2,5 nie mielismy zadnego kontaktu a to jeszcze mnie pograżylo...zle mi

Gość Zakończ kontakt
na gg, pamietaj KONIEC znaczy KONIEC, musisz zamknąc ten rozdział swojego życia - to wszystko innej rady nie ma, powodzenia

Gość gruba kreska
a moze jest juz gotowy na zwiazek zapytaj go co o tym sadzi,co mysli o WAS jesli dalej nic to pewnie to zakoncz definitywnie a moze w nim sie cos odbudz,choc na to nie licz. Znam to... choc jestem facetem :)

Gość wschod slonca
dzieki za zainteresowanie on strasznie wylewny to nie jest, mnie glupio ... bo nie wiem co by mi odpowiedzial. wiem ze mu sie fizycznie podobam ,,,ale wiadomo ze na zwiazek to za malo. a nie chce byc kims w zamian na tamta. zeby by c razem musismy byc dla siebie numerami 1 !