Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merana

mamy mające 4 i więcej dzieci

Polecane posty

Gość Merana

Witam!Pragne zaprosić do rozmowy kobietki mające 4 i więcej dzieci. Wiem, że jest nas mniejszość, ale mimo to może ktoś znajdzie się na kafeterii chętny do rozmowy.Ja mam 26 lat i mam 5 dzieci, kolejne szóste w drodze. Mam wspaniałego Męża i chciałabym porozmawiać z kobietami w podobnej sytuacji w celu wymiany uwag na temat opieki i wychowania naszych dzieci. Pozdrawiam!

Gość Karmazina
Straszne....dziecio-maszyna, jak ty dajesz sobie rade??

czesc :) ja mam 23 lata, ale jeszcze nie mam dzieci. zapytam z czystej ciekawosci, jesli nie chcesz to nie odpowiadaj. dzieci sa planowane?? jak sobie radzisz z taka gromadka do tego w kolejnej ciazy?? twoj maz musi duzo zarabaic, bo ja nie wyobrazam sobie miec tyle dzieciaczkow a zyc z jednej pensji, np ok 1000 zl.

Gość nieznanaa1
prowokacja jak nic, nie ma takich głupich bab na swiecie co maja 26 lat i 6 bachorek w drodze

Gość ozesz/
ad uwag:antykoncepcja,sterylizacja lub kastracja

Gość co w tym dziwnego
dlaczego dzieciomaszyna ? Jesli chce z załozenia miec sporo dzieci i ma ku temu warunki w czym problem ? ja Ją podziwiam ;] nie rozumiem twojego chamskiego wpisu

Gość podziwiam i zazdroszcze
po kiego chuja antykoncepcja jesli ktos pragnie miec liczną rodzinę? kobietka chciala i chce miec,w czym problem? kazdy ma prawo wyboru,odpusccie zlosliwe komentarze

Gość co rok
prorok;/

nie jestem zlosliwa, zapytalam grzecznie, widac nie ma ochoty odpowiadac, spoko, nie nalegam :) ja rozumiem, ze ktos pragnie miec liczna rodzine, ale tez chyba trzeba na swoje zdrowie uwarzac, bo jesli ciaze sa co roku organizm matki nie ma chwili odpoczynku, wiadomo ze to jest niebezpieczne, czasem konczy sie smiercia matki podczas nastepnego porodu, ona jest mlod ma nap[ewno sily organizm, ale ja balabym sie miec dziecko co rok.

Gość mamusia piateczki
Ja mam piąteczkę:) Laura-10 lat Konrad-7 lat Karol-5 lat Wiktoria-5 lata Martyna-2 miesiące

Gość mamusia piateczki
pomylilam się-Wiktoria ma 3 lata, nie 5:)

Gość Karmazina
Ja znam kobiete w podobnej sytuacji - poznałam w szpitalu. 25 lat 6 dzieci w tym 2 bliźniaki. Nie radziła sobie niestety ani ze sobą ani z dziećmi. Więc nie umiem sobie tego w kolorowy sposób wyobrazić...przykro mi

Gość fghjkkjhg
prowokacja! a poza ty takim kobietom powinni jajowody podwiazywac

Gość mamusia piateczki
Ja mam 35 lat, nie 25.Wiecej dzieci juz nie planuję.

Gość Merana
Nie rozumiem tych złożliwych komentarzy. Oboje chcemy mieć dzieci i dla nas to wielka radośc. dlatego stosujemy metody naturalne

Gość mamusia piateczki
wlasnie-kiedys ludzie mieli i po 12 dzieci:D

Gość tak to jest
a z czego zyjecie? państwo daje?

Gość kawka buuuuuuuuuuuuuuu
kiedyś rodziny z reguły były liczne mimo ,że żyło się skromnie,a rodzenstwo wychowane tak wzajemnie się szanowało;]

Gość mamusia piateczki
są osoby,ktore mają 1 dziecko, a i tak sobie nie radzą.

skoro chcecie mieć dzieci to po co stosujecie metody naturalne? One sa dla tych, którzy ciaży nie planuja.

Gość Karmazina
mamusiu 5 Ja cie rozumiem , jestes dorosła masz 35 lat i ładnie ci sie rozkłada wiek twoich dzieci, mieć dużo dzieci to nie grzech ale być 26cio letnią dziewczyną i mieć 6?? Młodo miała 1 nie zdążyła sie przyzwyczaic a tu nagle 6??

Gość kawka buuuuuuuuuuuuuuu
a teraz ledwie to wychowa jedynaka nie odmawiając mu niczego, by potem ten synuś czy corcia mamusię do domu opieki oddał,pozbawiając ją przed wszystkich oszczednosci

Gość Merana
mamy mające 4 i więcej dzieci 15:03 Merana Witam!Pragne zaprosić do rozmowy kobietki mające 4 i więcej dzieci. Wiem, że jest nas mniejszość, ale mimo to może ktoś znajdzie się na kafeterii chętny do rozmowy.Ja mam 26 lat i mam 5 dzieci, kolejne szóste w drodze. Mam wspaniałego Męża i chciałabym porozmawiać z kobietami w podobnej sytuacji w celu wymiany uwag na temat opieki i wychowania naszych dzieci. Pozdrawiam! 15:05 Karmazina Straszne....dziecio-maszyna, jak ty dajesz sobie rade?? 15:05 platynowa brunetka Bardzo Cię podziwiam...nie mogłam się oprzeć, żeby to napisać.... http://www.szipszop.pl/tickers/16605.gif 15:05 wesolutka czesc ja mam 23 lata, ale jeszcze nie mam dzieci. zapytam z czystej ciekawosci, jesli nie chcesz to nie odpowiadaj. dzieci sa planowane?? jak sobie radzisz z taka gromadka do tego w kolejnej ciazy?? twoj maz musi duzo zarabaic, bo ja nie wyobrazam sobie miec tyle dzieciaczkow a zyc z jednej pensji, np ok 1000 zl. nie wiem co się dzieje, nie czuję, jestem obojętna, nie ma nic, tylko smutek... Kocham tylko Ciebie skarbie mój najdroższy pozdrawiam wszystkich 15:06 nieznanaa1 prowokacja jak nic, nie ma takich głupich bab na swiecie co maja 26 lat i 6 bachorek w drodze 15:06 ozesz/ ad uwag:antykoncepcja,sterylizacja lub kastracja 15:06 co w tym dziwnego dlaczego dzieciomaszyna ? Jesli chce z załozenia miec sporo dzieci i ma ku temu warunki w czym problem ? ja Ją podziwiam ;] nie rozumiem twojego chamskiego wpisu 15:08 podziwiam i zazdroszcze po kiego ch*ja antykoncepcja jesli ktos pragnie miec liczną rodzinę? kobietka chciala i chce miec,w czym problem? kazdy ma prawo wyboru,odpusccie zlosliwe komentarze 15:10 co rok prorok;/ 15:11 wesolutka nie jestem zlosliwa, zapytalam grzecznie, widac nie ma ochoty odpowiadac, spoko, nie nalegam ja rozumiem, ze ktos pragnie miec liczna rodzine, ale tez chyba trzeba na swoje zdrowie uwarzac, bo jesli ciaze sa co roku organizm matki nie ma chwili odpoczynku, wiadomo ze to jest niebezpieczne, czasem konczy sie smiercia matki podczas nastepnego porodu, ona jest mlod ma nap[ewno sily organizm, ale ja balabym sie miec dziecko co rok. nie wiem co się dzieje, nie czuję, jestem obojętna, nie ma nic, tylko smutek... Kocham tylko Ciebie skarbie mój najdroższy pozdrawiam wszystkich 15:11 mamusia piateczki Ja mam piąteczkę Laura-10 lat Konrad-7 lat Karol-5 lat Wiktoria-5 lata Martyna-2 miesiące 15:12 mamusia piateczki pomylilam się-Wiktoria ma 3 lata, nie 5 15:13 Karmazina Ja znam kobiete w podobnej sytuacji - poznałam w szpitalu. 25 lat 6 dzieci w tym 2 bliźniaki. Nie radziła sobie niestety ani ze sobą ani z dziećmi. Więc nie umiem sobie tego w kolorowy sposób wyobrazić...przykro mi 15:13 fghjkkjhg prowokacja! a poza ty takim kobietom powinni jajowody podwiazywac 15:13 mamusia piateczki Ja mam 35 lat, nie 25.Wiecej dzieci juz nie planuję. 15:14 Merana Nie rozumiem tych złożliwych komentarzy. Oboje chcemy mieć dzieci i dla nas to wielka radośc. dlatego stosujemy metody naturalne 15:14 mamusia piateczki wlasnie-kiedys ludzie mieli i po 12 dzieci 15:15 tak to jest a z czego zyjecie? państwo daje? 15:16 kawka buuuuuuuuuuuuuuu kiedyś rodziny z reguły były liczne mimo ,że żyło się skromnie,a rodzenstwo wychowane tak wzajemnie się szanowało;] 15:16 mamusia piateczki są osoby,ktore mają 1 dziecko, a i tak sobie nie radzą. 15:16 sellena skoro chcecie mieć dzieci to po co stosujecie metody naturalne? One sa dla tych, którzy ciaży nie planuja. 15:18 Karmazina mamusiu 5 Ja cie rozumiem , jestes dorosła masz 35 lat i ładnie ci sie rozkłada wiek twoich dzieci, mieć dużo dzieci to nie grzech ale być 26cio letnią dziewczyną i mieć 6?? Młodo miała 1 nie zdążyła sie przyzwyczaic a tu nagle 6?? 15:19 kawka buuuuuuuuuuuuuuu a teraz ledwie to wychowa jedynaka nie odmawiając mu niczego, by potem ten synuś czy corcia mamusię do domu opieki oddał,pozbawiając ją przed wszystkich oszczednosci 15:05 Merana

Gość bziczek
Kiedyś znałam rodzinke w której bylo chyba 10 dzieci. ale teraz jak tak sie rozejrze to normalnie nie widać żadnej rodzinki która miałaby więcej jak troje.

Gość Merana
Nie rozumiem tych docinek pod moim adresem. To moja sprawa ile chce mieć dzieci.

Gość pustuleczka
Ja sie dziwie ze wchodza tu ludzie ktore dzieciow nie maja - tylko po co? Temat topica jest przeciez jednoznaczny. Ja mam 4 dzieci - wszytkie sa fajne :) Najmlodsze jes cudem, moim nalepszym wspomozeniem , przyjacielem, radoscia i szczesciem calym.

Gość ufliczek
Ja sądzę,że to sprawa indywidualna, ale osobiście nie patrzę dobrze na takie rodziny. Jeśli ktoś ma kupę kasy, i stać go na to to ok, ( chociaż swoją drogą kto z bogaczy chce tak liczną rodzinę). Ale ręce opadają jak bieda aż piszczy a rodzice jak kroliki sie dupczą, ileś tam dzieciaków, kolejne w drodze, czasami to ich spamiętać nie umią., każde głodne, nieubrane, pozaszywałabym takie durne kurwy.

Gość pustuleczka
uficzek a twoj mzog juz zaszyty tak? Bo takie genialne mysli produkujesz, ze tak miedzy tymi niciami przechodzi co?