Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merana

mamy mające 4 i więcej dzieci

Polecane posty

Gość żałosne...
pustuleczka, dzieci masz, ale wyslowic sie po polsku nie umiesz...... "dzieciow nie maja".........o matko, toz najglupsze kafeteryjne laski wiedza, ze mowi sie "dzieci nie maja"...... :O tylko nie mow, ze to byla literowka :P

Gość pustuleczka
Oczywiscie ze nie byla to zadna literowka, mowiem jak kcem, a tobie do tego nic. Zaloz sobie topica pod haslem "dla ortografoof" i se tam pisz. Oraz zajmij siem swoimi sprafami. Dopsz radze i zyczliwie. Bo kiedys bedziesz staruszeczkiem, a moje dzieci beda pracowaly na twoj chleb.

Gość mama dzieci
Podnosze temat... Ja mamskończone w tym roku 30 lat i 5 dzieci Nadia 7 lat Michał 5 lat Amelka 3 lata Bliźniaczki Zuzia i Oliwka maja 6 miesiecy i napewno nie zakoncze na 5 moze jeszcze 2 2 kochanych synkow maz zarabia duzo i ja nie narzekam i dajemy rade

a dlaczego się czepiacie? moja kumpela ma 4 dzieci i spoko daje radę dzieciaki zadbane, wychowane i inteligentne a od roku wychowuje je sama trzeba chcieć

Gość ja............
jeśli dzieci chciane i kochane, nie widzę problemu, gdy ktoś ma 5 czy 6. Inaczej, gdy dzieci pojawiają się zupełnie z przypadku i z takiego samego przypadku są chowane, a nie wychowywane. Ja pragnę mieć conajmniej 4 :), jeśli tylko będzie mnie na to stać. Na razie mam jedno:) I żeby nie było... W miarę przyzwoite wykształcenie i lat trochę więcej niż 20. Więc można

Ja mam 19 lat. Nie jestem mezatka i nie mam dzieci, mam za to chłopaka z którym wiąże b.powaznie przyszłość. I wiem ze jeśli bedzie nas na to stac to nawet 5cioro bedziemy chcieli miec :)

Gość mama dzieci
nie ruzmiem tego wrogiego nastawienia stac nas z mezem na tyle dzieci to mamy nie chodzimy zebrac po opiekach solecznych i innych. Nadia idzie do pierszej klasy ksiazki i cale wyposazenie ma i to nie byle jakie z marketu tylko normalne, Michałek do przedszkola wszytsko ma, Amelka rozpoczyna przedszkole ma cała nowa wybrawkę, i nie to ze jedno dziecko ciuchy zuzywa to drugie dostaje blizniaczki ubieram tak samo i reszte dzieci na poziomie i stac nas jeszcze na wakacje i rozne inne przyjemnosci wiec neech ludzie sie nie czepiaja...