Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sprzątaczka

Nie chcą mnie wpuszczać do pokoi

Polecane posty

Gość Sprzątaczka

Pracuję kurde w biórze no i te wielkie państwo nie chcą mnie wpuszczać do pokoi abym opróznila ich śmierdzące kosze , bo gadają co im przeszkadzam w pracy. I chca bym przychodzila jak one pójdą do domów. A ja co ? Mam kurde do wieczor w robocie siedzieć ? Myślą te lafiryndy i ich gachy ze jak ja szczotkom robię to gupsza jestem ?

Gość potem jest już tylko gorzej
też byś była niezadowolona jakby ci ktoś w trakcie pracy szczotą po nogach jeździł i ogryzki z koszy przesypywał :O

hahahah kolejna glupia prowokacja...ale tekst niezly..na czasie..gratuluje autorce:)

Gość Sprzątaczka
a tak to od 8 do 16 musze cicho stać w kącie dronżąc kanały w nosie i czekając jak moje Państwo skończom pracem

wiesz co? fajna jestes.. nawet te twoje celowo zrobione błędy też...:) największy matoł takich nie robi... no ale w sumie fajnie ze dobrze sie bawisz:)

Gość pracownik biurowy
to smutna prawda, u mnie w pracy tez tak jest trzeba co jakiś czas opieprzyc babsko, niech się nauczy przyjnajmniej pukac i nie zadzierac nosa

Gość pierwsza linijka google
pewnie, tak mysla madrzejsza odstawialaby robote przed albo po godzinach urzedowania :P

Gość ENI40.
cholercia, moze ja tez połażę ze szczotą, co by mnie jakis przystojny gach wziął od tyłu na biurku

Gość Ja pracuję jako
sprzataczka i powiem ci, jeżeli ty pracowałabyś jako sprzątaczka z taka inteligencją, jaka tu reprezentujesz, to już dawno byłabyś na rencie inwalidzkiej, bo zrobiłabyś poprostu przez swoją głupotę, krzywdę. Naśmiewasz sie ze sprzataczek, a zdziwiłabyś się, bo w tej pracy też trzeba mieć coś w głowie i myśleć. Zatrudnij się w firmie sprzatającej to sama zobaczysz ile rzeczy musi odkrecac właśnie sprzataczka przez głupotę np biurowych.

Gość pokojów
sie mówi

Gość to chyba prowokacja
no bo sprzataczka nie ma komputera, hi hi hi (a w ogóle nie ma o nim pojęcia )

Gość pierwsza linijka google
ej no, nie lykajcie tak zaraz wszystkiego :D:D:D prowokejszyn jak sie patrzy, ale... nawet tu na forum mamy odzwierciedlenie pewnych procesow, zachodzacych w realu: polglowki tez chca byc wazni :O

Gość Ja pracuję jako
sprzataczka nie ma komputera? Nie umie go obsługiwac? Śmieszna jesteś.

Gość koc
Ja pracuję jako - jesteś wielka ! Nikt nie docenia sprzątaczki , dlatego one zawsze wszystko wiedzą a to że sprzątają , to nie świadczy o braku inteligencji . Ja je uwielbiam bo są bardzo mądre życiowo i bogate w doświadczenia do tego bardzo spostrzegawcze .

Gość Ja pracuję jako
Sorki, zapomniałam dodac że sprzątam w agencji towarzyskiej, a tam prostaczak bez znajomości kompa nie zatrudniają, bo by klientów odstraszały

Gość koc
szkoda mi Ciebie -jeśli myslisz ,że to zabawne , internet ma wiele zalet i wiele wad jedną z nich są takie osoby jak ty .

Gość koc
a teraz idę juz sprzątać a wy se czytajcie sami te bzdury

Gość przegrałaś życie sprzataczko

Gość koc
To naprawde Cię bawia - jesteś żałosny i tyle !

Gość Nie musisz czekać
najlepiej zwolni się i im pokaz, kto ma rację

TY GNOJU PODSZYWACZU AKURAT OD TYŁU NAJMNIEJ MI ODPOWIADA.... bądź uprzejmy wypowiadac sie za siebie

zabawne podszywaczu ze zawsze kiedy zdemaskuje twoją prowokacje \"wcielasz \"sie we mnie hahaha zapewnaim cie , nie jestem z policji.. moze tylko troche inteligentniejsza od ciebie..:).. nawet mnie to bawi..ale plees nie każ mi od tyłu..wymysl cos co barziej mnie pociągnie:))

Gość sprzontaczka
ja tam preferuje tylko na pieska:P

Gość sprzontaczczcz
ENI40 nie musisz być wulgarna, inaczej obniżasz się do, poziomu sprzataczki Na biurku mozna też TO robic klasycznie od przodu, oczywiście jak wszyscy wyjda z biura. tylko trzeba uważąc, aby sprzataczka was nie nakryła bo jeszczoe trojkąt będzie (oczywiście ze szczotą)

DO SPRZONTACZA.. nie widzisz czlowieku ze to ktos sie podszyl pod moj nik?? zanim wyrazisz opinie co do mojej osoby badz uprzejmy przeczytac wszystkie wpisy w tym poscie.. mylisz sie calkowicie nie jestem i nie bylam i nigdy nie bede wulgarna i brzydze sie ludzmi, ktorzy tacy są!!! wiecej uwagi kolego

poza tym jestem przekonana ze \"sprzataczka\", podszywacz i sprzontacz to jedna osoba.. no ale coż.. ludzie maja rozne zboczenia.. a ja nawet tolerancyjna jestm tak ,ze baw sie dobrze..

Gość jak mozna sie podszyć
pod czarny nick ?

Gość ewelina//
a u mnie w biurze to nawet sprzataczka ma wyzsze wykształcenie

sa rozne wersje zapisania nika..nie zdązylam zastrzec jednej z nich.. EN i małe L..i to wystarczylo by jakis cham wypisywal w moim imieniu wulgarnosci na ktore nigdy nie byloby mnie stac..ot.. no ale coż na pewne rzeczy lekarstwa jeszcze nie wynaleziono.. kończe dyskusję.. w tym poście..żegnam