Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rutnku

co na porost włosów?

Polecane posty

Gość rutnku

ścięłam włosy , i teraz nie mogę na siebie patrzeć :( :( chciałabym żeby szybko odrosły.. mam depresje heh

Gość rutnku
tak tylko że ... mam grzywkę króciutką .. i chciałabym żeby odrosła a jak zepnę to i tak to nic nie da .. ale dziekuje za radę

przedewszystkim jedz dużo warzyw i owoców, nie warto się przejmowac czymś co za 2miechy nie będzie miało dla ciebie większego znaczenia. Pociesz się tym że wiele ludzi marzy o takim problemie jaki ty teraz masz,bo mają o wiele większe problemy:D Głowa do góry dasz radę... każda z nas napewno kilka razy się załatwiła w podobny sposób...

Gość pomocna
Tez mialam ten problem. Ale juz po nim. Wprawdzie moja kuracja nie dala suuper szybkiego efektu, ale wlosy rosly szybciej i bylo to widoczne. A wiec: 1) henna treatment wax- maseczka do wlosow z apteki ( ok 10 zl) mozna nawet stosowac codziennie przez jakis czas, 2) seboradin lotion niger - apteka ok (10 zl) smarowidlo do wcierania codziennie, 3) i oczywiscie wyciag ze skrzypu polnego z witaminami - 3 miesiace, dawka jak na opakowaniu. Dla bardziej szczegolowego opisu odsylam na forum strony: www.wizaz.pl tam jest tego duuzo wiecej. Ja jestem zadowolona z kuracji i bede ja stosowac juz na trwale, bo wloski szybciej rosna i sa zdrowe i ladne. Zycze powodzenia i nie lam sie.

Podobno kuracja ampułkami i szamponem Dercos Vichy z Aminexilem daje super rezultaty. To drogie preparaty ale podobno są genialne gdy komuś wypadają włosy i stymulują ich odrost- tak że włosy są gęste i szybko rosną :)

Gość BeciAAA34

Trafiłam już jakiś czas temu na  Hair Medic w telewizji, to chyba pokazywała pani Gadżet w swoim programie. Używam sama, ale też mojemu mężowi podpowiedziałam taki szampon i zarówno u mnie i u niego widać efekty, więcej włosów zostaje na głowie a mniej na ubraniach, ręczniku po kąpieli, czy w odpływie.