Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na marginesiee

Nie toleruje Gejów i Lezb i nie jestem z LPR ,ani RM ani mocherowym beretem.

Polecane posty

Gość na marginesiee

I gdzieś mam wasze zdanie.

Gość na marginesiee
A ty tolerujesz?

Gość ale zacofany

Gość a co to jest leZba
? :p

Gość na marginesiee
w sumie napisałam to dla zwykłej prowokacji, nie rozumiem dlaczego jesli ktoś nie toleruje ich to uznawany jest za osobę zacofaną z ciemnogrodu ? a co homosexualizm jest w modzie ? :O Niech sobie siedzą cicho albo się leczą a nie propagują to ze są gejami, smiechu warte ,to jak przyczepić sobie tabliczke " lubie krowie mleko" tyle

{ smiechu warte ,to jak przyczepić sobie tabliczke \" lubie krowie mleko\" ] No to wyobrażmy sobie tabliczkę : { Nie toleruje Gejów i Lezb i nie jestem z LPR ,ani RM ani mocherowym beretem. } :D

Gość co to jest lezb

Gość przyczep sobie znaczek
z podobizną rydzyka, Giertycha albo jurka :o albo plakietkę- jestem tolerancyjny :o

Gość na marginesiee
Myrevin to ze tak piszesz ozn. ze tolerujesz homoniewiadomo? :O

Gość na marginesiee
wybacz nie przyczepie, jak zauwazyłam geje sobie to tylko przyczepiają

Gość wszechpolka
Nie warto tworzyć takich tematów. Przecież każde czerwone dziecko wie, że homoseksualizm należy jak najbardziej propagować, gdyż bycie heteroseksualistą to ciemnogród i faszyzm.

Gość ksiondzstefanKOPIA
nie no niech sobie żyją, ich sprawa.. Ja nietolerują ich marszów, powołania a"la kościoła i udzielania ślubów itd. Takie obnoszenie się i celowe szukanie zaczepki...

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
JA ROZUMIEM LEZBIJKI BO FACECI SO JEBNI:::::::

Gość na marginesiee
no własnie o to mi chodzi, ja nie naleze do zadnej partii, nie wierze w polityków. Ale szlag mnie trafia jak te mufony chcą miec dzieci i liżą się na ławkach :O

Gość wszechpolka
"Tak, jestem tolerancyjny." Ale tylko dla zbokoli i lewaków, natomiast każdego, kto ośmieli się zakwestionowac dyktature homopropagandy szczerze nienawidzisz?

Gość ksiondzstefanKOPIA
a najgorsze że niemożna im powiedzieć "ch*j ci w pupe" :classic_cool:

Gość ksiondzstefanKOPIA
wszechpolko - to że niektórzy wyzywają żydów od "oszczędnych" przesadnie itd nieznaczy że może stosować faszystowskie metody

Gość na marginesiee
ludzię są zakłamani mówią o tolerancji do homosexualistów a na codzien tez jestescie tacy tolerancyjni i dobrzy !? smiechu warte

--> wszechpolka Nie imputuj mi czegoś czego nie napisałem. Co do dyktatury.. to chyba jednak przesada. Uważam że w demokratycznym państwie każdy kto czuje się dyskryminowany, ma prawo do protestu.

Gość ksiondzstefanKOPIA
ej, jacy zakłamani ? Tolerancja to to w tym przypadku że toleruję ze ktoś jest inny, ok jego sprawa z kim sypia. Natomiast denerwuje mnie takie oskarżanie o homofobie i działanie na złość, a to "śluby" + oczywiście TV musi być, a to marsze... a jak ktoś jest przeciwny to HOMOFOB I BERET... Ciekawe dlaczego arabowie nie wyjdą w kraju na ulice i nie zaczną parodiować katolików... Jakby to nazwali ? Rasizm ?

Gość wszechpolka
"Nie imputuj mi czegoś czego nie napisałem. " Przepraszam za zbyt konfrontacyjną postawe. ;) "Uważam że w demokratycznym państwie każdy kto czuje się dyskryminowany, ma prawo do protestu. " Ale na czym polega ta dyskryminacja? Przeciez każdy gej może tyle samo co inny obywatel, geje nie są piętnowani itd. Chodzi o to, że nie mogą np. się całowac w miejscu publicznym? Całkiem sporo osób(w tym i mnie) brzydzą całujący się homoseksualiści. Niektórzy nawet zwymiotuja na taki widok. Więc całowanie się homosiów w miejscach publicznych kłóci się nawet z liberalizmem, gdyż narusza wolność innych jednostek(zmusza do zwymiotowania).

Gość leSbijki jeśli już
:o

Gość ksiondzstefanKOPIA
a ja wymiotuję na widok tępych ogolonych pał z MW podczas "antymarszu" i co ? Brudasy.

Gość wszechpolka
-->ksiondzstefanKOPIA "a ja wymiotuję na widok tępych ogolonych pał z MW podczas "antymarszu" i co ? Brudasy" Po pierwsze - jakich tępych ogolonych pał? Mylisz nas z jakimiś ONR Falanga czy inkszym Blood & Honor? Dowiedz się, że w naszych szeregach jest nie tak mało osób z długimi włosami. Po drugie wymiotowanie na widok całujących się homosiów jest naturalne, w przeciwieństwie do wymiotowania na widok ludzi ogolonych na jeża. Jeśli naprawde wymiotujesz na ich widok, to naprawde współczuje, nawet z domu nie mozesz wyjść, bo na pewne spotkasz kogoś kto ma ogoloną głowe i zwymiotujesz. Idź do lekarza, tego od głowy, może on ci pomoże

--> wszechpolka Nieudana żonglerka słowami. ;) { Przeciez każdy gej może tyle samo co inny obywatel, } { Chodzi o to, że nie mogą np. się całowac w miejscu publicznym? } Napomknę tylko że w świetle prawa jeżeli pocałunek uznać za czyn lubieżny.. to nikt nie może się całować. Jeżeli nie, to każdy. Ogólnie jakoś ten twój post to degrengolada. ;)

Gość ksiondzstefanKOPIA
nie, poprostu kojarzycie mi się z faszystami. A czy brudas ma krótkie włosy i glany, czy pałatke i długi włosy - mi "wsio rawno". Generalnie wasze okrzyki, słownictwo i zachowanie zniechęca i działa na korzyść homo. Ale moze jak podniesie wam się średnia IQ do 18 to to zauważycie, z pozdrowieniami heil... znaczy "dwa piwa poproszę"

Gość wszechpolka
--> Myrevin :D Gratuluje luźnego podejścia do tematu. Naprawde, zazdroszcze Ci :D --> ksiondzstefanKOPIA Po pierwsze: "nie, poprostu kojarzycie mi się z faszystami" Brzydze sie faszyzmem. "A czy brudas ma krótkie włosy i glany, czy pałatke i długi włosy - mi "wsio rawno". " Ja nie jestem brudna, koledzy i koleżanki z MW też na ogół nie są, więc nie wiem skąd opinia, że jesteśmy "brudasami" "Generalnie wasze okrzyki, słownictwo i zachowanie zniechęca i działa na korzyść homo." Tzn.? Jakie okrzyki słownictwo i zachowanie? Chodzi o tą impreze neonazistów z płonącą swastyką, na której była tylko jedna wszechpolka Leokadia Wiącek( dodam że wtedy, gdy odbywała sie ta impreza, L.Wiącek nie była wszechpolką) ? A moze chodzi o pewein niepoprawny politycznie gest, jaki czasem w wybuchu smarkaterii zdarzy się komuś wznieść? Wiedz, że ten gest nie oznacza tylko "heil hitler", lecz także w ten sposób pozdrawiali się np. frankisci, więc komuś wznoszącemu ten gest może wcale nie chodzić o oddanie hołdu Adolfowi. "Ale moze jak podniesie wam się średnia IQ do 18 " Wiedz, że MW zrzesza na ogół inteligentnych ludzi o ambicjach i szerokich zainteresowaniach "znaczy "dwa piwa poproszę"" Pięć piw. Wznosząc w ten sposób ręke pokazuje się wszystkie pięc palców, a więc zamiawia się 5 piw, gdyby ktoś chciał zamówić 2 piwa, to wzniósłby ręke z dwoma wyciągnietymi palcami