Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okrąglutkaa

Czy dla faceta może podobać sie okrąglutka??

Polecane posty

Gość okrąglutkaa

Hej jak myślicie czy jak facet mówi ze nie musicie schudnąć bo jemu się podobacie macie piękne kształty. To mówi tak żeby nie zrobić wam przykrości czy naprawdę tak sądzi??

Gość eee nie taaam
nie pocieszaj sie tylko schudnij

zalezy od faceta. ja sie spodobalam swpjemu chlopakowi jak wazylam 80 kilo wiec nimfa nie bylam. teraz waze 15 kilo mnie i mysle, ze podobam sie bardziej, bo on jednak jest chudy (180 cm/57 kilo) i wczesniej wygladalismy jak flip i flap. a pozatym jak ci sie tluszcz nie wylewa z kazdej strony to wiadomo, ze sie bardziej podobasz. zreszta zalezy ile wazysz. jesli wazysz 60 kilo przy wzroscie 165 i facet ci mowi, ze jestes gruba to cos jest nie tak z facetem a nie z toba. wiele tez zalezy od tego czy umiesz sie ubrac stosowanie do figury itd.

Gość okrąglutkaa
hehe :) Kuraiko umiesz humorek poprawić

Gość dlaaaa
Założycielka topiku z białegostoku, bielska podlaskiego, suwałk lub okolic???

Gość okrąglutkaa
juz to słyszałam "dla faceta" to podobno tylko my tak mówimy ale czy to wielki błąd??

Gość dlaaaa
:))) Tak to błąd, ale mnie to zawsze bawi, bo w liceum miałam znajomych z tych okolic i teraz zawsze po tym "dla" poznaję ludzi , którzy mieszkają wzdłuż granicy :) Zaczerpnięte z rosyjskiego, w języku polskim mówimy podobać się komuś a nie dla kogo :) Ale nie chcę tu wytykać błędów, chciałam tylko sprawdzić czy mam rację co do okolic :) Pozdrawiam Ps. Co do mężczyzn, myślę, że o gustach się nie dyskutuje, każdy z nas ma inny, a to, ze dziewczyna jest okrągła w oczach niektórych facetów może być atutem :) Sama znam takich, którzy oglądają się za kobietami o pełnych kształtach :)))

Gość Bararara
Tak, mój chłopak też mi mówił jaka to jestem cudowna, idealna, nie wolno mi schudnąć i nienawidzi wiaszakowatych modelek....Jak zrzucilam 15 kg i jestem bardzo szczupła- jak modelka, to po prostu chłop zwariował, nic piękniejszego nie widział i przyznał, że oczywiście kiedys tez bylam piękna no ale jednak teraz jest duuuuzo lepiej. To jest tylko taka gadka!!

Gość DO Kurakio
zmalałaś? czy to pomyłka podczas pisania? myślałam, że masz 169cm wzrostu:)

Gość do barary
ile teraz ważysz i przy jakim wzroście? :)

Gość zosiula
Bararara - czy mogłabyś nam zdradzić jak Ci się to udało? :-)

Gość Del Facetto
Mnie sie nie podobaja chude dziewczyny :( Kraglosci sa sexi :)

Gość okrąglutkaa
:)