miszluft 113 Napisano 34 minuty temu 9 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Pewnie cię nie stać na taki luksus Pewnie nie. Dałam cały dobytek pod zastaw miłego wieczoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 98 Napisano 33 minuty temu 3 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Och, miło, że kojarzysz film Crush. Alicia była tam niezwykła. Chyba najlepiej tam wypadła i jeszcze Batman w którymś grała. Jestem maniakiem kinowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Omer Al-farsi 1 Napisano 32 minuty temu (edytowany) O jesuu, ale karyński make up, ZNOWU Edytowano 31 minut temu przez Omer Al-farsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 0 Napisano 31 minut temu Macie rację, dwie wydmuszki - idźcie stąd, bo mile tu nie jesteście widziane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 98 Napisano 31 minut temu 9 minut temu, miszluft napisał: Jestem na forum kobiecym wiec moje zaangażowanie jest adekwatne do miejsca, za to twoje zoofilskie ‚żarty’ Mniej. ps znowu dzwonisz? Żeby cie później Ali baba i jeżusiowa nie musiała bronic ze jesteś zaczepiany nieustannie I po co te nerwy skoro ja popieram żeby kobieta dbała o siebie aby wyglądała jak kobieta . No chyba że kilka słów konkluzji wprawiło cię w zakłopotanie i stąd nerwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 0 Napisano 30 minut temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Chyba najlepiej tam wypadła i jeszcze Batman w którymś grała. Jestem maniakiem kinowym. Jeszcze w Clueless oraz w Opiekunce była śliczna. I oczywiście w teledyskach Aerosmith. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 98 Napisano 29 minut temu 1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał: Macie rację, dwie wydmuszki - idźcie stąd, bo mile tu nie jesteście widziane. Poza tym to Twój temat i kultura powinna nakazać im opuścić lokal. No chyba że na bakier z kulturą temu słoma z butów im wychodzi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kupa śmierdzącego łajna 6 Napisano 25 minut temu 53 minuty temu, bad behaviour napisał: Żartujesz? ;D Moja krew, bo ja też chyba tę wezmę, bo to balsam w pomadce, a nie typowa szminka, czyli efekt powinien być delikatniejszy i transparentny, a lubię tak. Ale doszła Ci już, tak? I jak? Z miejscowych budżetowych mam pomadkobłyszczyk Celia. Bardzo fajnie mi leży zimą jako zabezpieczenie ust. I ma super zapach! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 98 Napisano 25 minut temu 2 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Jeszcze w Clueless oraz w Opiekunce była śliczna. I oczywiście w teledyskach Aerosmith. "Opiekunka " chyba thriller coś mi świta. Klip Aerosmith dziwne nie znać. Czemu teraz się nie robi takich rzeczy , to oburzające. Lubię stare filmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 0 Napisano 21 minut temu 7 minut temu, Get Out napisał: Poza tym to Twój temat i kultura powinna nakazać im opuścić lokal. No chyba że na bakier z kulturą temu słoma z butów im wychodzi. One i kultura? Trzoda chlewna ma więcej ogłady od tych 2 hejterek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 23 Napisano 20 minut temu 13 minut temu, miszluft napisał: Pewnie nie. Dałam cały dobytek pod zastaw miłego wieczoru Miłego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 0 Napisano 19 minut temu O czym gadata dziewuszky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kupa śmierdzącego łajna 6 Napisano 16 minut temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezbożna napisał: O czym gadata dziewuszky Czapkę mi ukradli 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 3 Napisano 16 minut temu sprawiedliwosc dziejowa. masz nauke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 0 Napisano 15 minut temu Przed chwilą, kupa śmierdzącego łajna napisał: Czapkę mi ukradli Czakrę przeczytałam. A to łobuzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Omer Al-farsi 1 Napisano 15 minut temu 8 minut temu, kupa śmierdzącego łajna napisał: Z miejscowych budżetowych mam pomadkobłyszczyk Celia. Bardzo fajnie mi leży zimą jako zabezpieczenie ust. I ma super zapach! Czyżby któraś z Grażek zapomniała się przelogować i udawała 'męskiego" hejtera? No way 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 98 Napisano 13 minut temu 6 minut temu, Sassy&Wicked napisał: One i kultura? Trzoda chlewna ma więcej ogłady od tych 2 hejterek. To się nazywa porażka resocjalizacji, ale gotowe jeszcze tu wrócić zwłaszcza ta jedna żeby pisać majaki o narządach płciowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 0 Napisano 11 minut temu Przed chwilą, Get Out napisał: To się nazywa porażka resocjalizacji, ale gotowe jeszcze tu wrócić zwłaszcza ta jedna żeby pisać majaki o narządach płciowych. Apogeum żenady, gdy forumowy mąż jeszcze dołącza do kliki wzajemnej adoracji, jego wysrywy przyprawiają o prawdziwe ciarki żenady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kupa śmierdzącego łajna 6 Napisano 11 minut temu 4 minuty temu, Omer Al-farsi napisał: Czyżby któraś z Grażek zapomniała się przelogować i udawała 'męskiego" hejtera? No way Nie poznajesz swojej cycoliny, gamoniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 0 Napisano 9 minut temu Dużo tu jakichś czadow ai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 98 Napisano 7 minut temu 1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał: Apogeum żenady, gdy forumowy mąż jeszcze dołącza do kliki wzajemnej adoracji, jego wysrywy przyprawiają o prawdziwe ciarki żenady. Typowy beta bankomat i tutaj jeszcze nie raz się upodlą jeżeli forum ma być w ich sypialni. Wiesz Ty spokojem to coś możesz pacyfikować wyśmiewając ich mitomanie, bo tu więcej jednostek ujmie się za Tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 3 Napisano 6 minut temu 3 minuty temu, kupa śmierdzącego łajna napisał: Nie poznajesz swojej cycoliny, gamoniu? gamoń jest jeden na forum... mowią na niego libed 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 0 Napisano 3 minuty temu 2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: gamoń jest jeden na forum... mowią na niego libed Przynajmniej nie udaje seksiaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 632 Napisano 3 minuty temu Bekowy temat się zrobił 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 632 Napisano 2 minuty temu 9 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Apogeum żenady, gdy forumowy mąż jeszcze dołącza do kliki wzajemnej adoracji, jego wysrywy przyprawiają o prawdziwe ciarki żenady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 0 Napisano 1 minutę temu 5 minut temu, Ovidio Lopez napisał: gamoń jest jeden na forum... mowią na niego libed Teraz lepiej? Założenie konta jednak chwilkę trwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 98 Napisano 1 minutę temu 23 minuty temu, kupa śmierdzącego łajna napisał: Z miejscowych budżetowych mam pomadkobłyszczyk Celia. Bardzo fajnie mi leży zimą jako zabezpieczenie ust. I ma super zapach! Nieźle nadal ale nie czujesz żenady , bo to wygląda jak puścić przekupke na salony, lub cuś w ten deseń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach