Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Roxxxii

Pieprzyki po opalaniu

Polecane posty

Chodze od czasu do czasu na solarium, nie czesto ale jak juz ide to na ok. 15 min, to chyba nie jest duzo. a mimo to wychodzi na skorze mnostwo tzw pieprzykow:/ jest jakis sposob, alby temu zaradzic? Pozdrawiam:*

Gość jest jeden sposob
nie opalac sie... jezeli masz taka sklonnosc do pieprzykow to nie powinnas sie opalac bo moze sie to skonczyc nowotworem. te ktore juz sa powinen obejrzec dermatolog. moze bedzie trzeba cos wyciac... nawet jezeli zaleci ich usuniecie to i tak nie powinnas sie opalac, bo pojawia sie nowe. 15 minut to jednak duzo, bo w solarium promieniowanie jest kilkaset razy silniejsze niz plazy. pomysl, ile razy wiecej czasu musisz spedzic na plazy, zeby sie opalic tak podczas krotkiej sesji w kabinie...

kurcze:( nie wiem czy potrafie tak calkiem zrezygnowac z opalania:/ mam ciemne wlosy(farbowane) i nie opalona bede wygladac strasznie.. chyba masz racje, musze pojsc z tym do dermatologa, dziekuje za odp

Gość igunia79
no jak chcesz miec ciemna skore to lepiej przerzuc sie na balsam brazujacy. efekt fajny, a duzo zdrowiej niz solarka. ja uzywam dove bo tez mam sklonnosc do pieprzykow, wg mnie to najlepszy sposob