Еlciаа 477 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Gorzej niż elzbkieta stylowa. Ej proszę mnie nie podawać jako przykład. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 6 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: ja mam czarna satynowa koszule marszczona wygladajaca jak pizama i dluga czarna spodnice z rozcieciem i wygladam jak na pogrzebie i wlosy potargane tak tez sexi lezakowi by stal jak po viagrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 73 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, kochamelcie13 napisał: Wyobrazam to sobie xD Korkgavubktorejb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, kochamelcie13 napisał: a mi sie bumbo myli z wieczorną XDD bo myslenie nie jest twoja mocna strona nic nie poradzisz na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 6 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WhySuchSzlora napisał: bo myslenie nie jest twoja mocna strona nic nie poradzisz na to macie podobne avatary i nicki i to z mysleniem nie ma nic wspolnego tylko z tym co widze na ekranie od dawna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 57 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ej proszę mnie nie podawać jako przykład. Dobrze. Dziś już nie będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 6 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Korkgavubktorejb ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 73 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, kochamelcie13 napisał: ok Jestem ładna i nie elokwentna Edytowano 9 godzin temu przez Traffic Lights Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 73 Napisano 9 godzin temu Elokwentna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 477 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Dobrze. Dziś już nie będę. Porównujesz mnie do niej? 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Korkgavubktorejb xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, kochamelcie13 napisał: macie podobne avatary i nicki i to z mysleniem nie ma nic wspolnego tylko z tym co widze na ekranie od dawna nie, to przez twoje obnizone iq nie rozrozniasz ludzi i problemy z mysleniem abstrakcyjnym przestrzennym i logicznym wieczorna ladnie pisze a ja mam adhd i jestem przemeczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 6 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Traffic Lights napisał: Jestem ładna i nie elokwentna Jestes piękna. Najpiekniejsza dziewczyna w calej Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 246 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Elokwentna Z tym, to akurat był nie przesadzał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 6 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: nie, to przez twoje obnizone iq nie rozrozniasz ludzi i problemy z mysleniem abstrakcyjnym przestrzennym i logicznym wieczorna ladnie pisze a ja mam adhd i jestem przemeczona dobra spadaj, bo nudzisz nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 73 Napisano 9 godzin temu Chcę tego młodego ale eniebwiem czy wypada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 73 Napisano 9 godzin temu Mogę pokazać się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 6 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Traffic Lights napisał: Elokwentna Nie ma bardziej elokwentnej dziewczyny od Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 246 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, kochamelcie13 napisał: Jestes piękna. Najpiekniejsza dziewczyna w calej Polsce. Ale ty fifi jesteś przykry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 6 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Chcę tego młodego ale eniebwiem czy wypada Powodzenia z Mlodym. On Ciebie na pewno tez bardzo mocno pragnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 6 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ale ty fifi jesteś przykry spadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 246 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Chcę tego młodego ale eniebwiem czy wypada Oczywiście, że wypada. Ta randka to o północy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 6 Napisano 9 godzin temu Gienia ma chociaz standardy jakies, czego o Elci powiedziec nie mozna, skoro rozwazala bejbika z ksiezycem z wroclawia, zanim ty sie w ogole urodziles. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 6 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Mogę pokazać się Pewnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 73 Napisano 9 godzin temu Ale nie byłem komunię wieme Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 9 godzin temu o, teraz Elcia sie nie podoba a patrzcie na nick pupilka bezkregowca smetnego pasywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 6 Napisano 9 godzin temu Ale Ty jestes elokwentna, Gina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 6 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Ale nie byłem komunię wieme spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 246 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, kochamelcie13 napisał: Gienia ma chociaz standardy jakies, czego o Elci powiedziec nie mozna, skoro rozwazala bejbika z ksiezycem z wroclawia, zanim ty sie w ogole urodziles. Ostatnio w samych superlatywach wypowiadałes się o elce. Ty dwa razy dziennie zmieniasz zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 73 Napisano 9 godzin temu Jestem… bezkręgowcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 39 Napisano 9 godzin temu ciekawe jak sie robi te takie wafle jak na komunie ala hostia, dobre to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach