Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość automaniak__

Wkurza mnie jak ktos tankuje paliwo na stacji i zostawia samochod na stanowisku,

Polecane posty

Gość automaniak__

bo idzie zaplacic 😡 dzisiaj przez takiego palanta, musialam czekac aztaki pierdolniety hrabia raczy wolnym krokiem pojsc do kasy.Palant, widzial,ze czekam ...

Gość uuuuuu
dlatego ja zawsze tankuje na samoobsługowych tez zawsze mnie to wnerwiało a przy kasie jeszcze zakupy , ato cola a to fajki wrr

Gość a jacy wy madrzy jestescie
odjechac mozna dopiero po zaplaceniu

no co wy, wszyscy tak robią, jeszcze sie nie spotkalam zeby ktos odjezdzal przed zaplaceniem!

Gość automaniak__
ja rozumiem, jesli nie ma tloku na stacji,ale wszystkie stanowiska zajete kretyn, widzial to , widzial mnie czekalajaca i sobie cholernie wolnym krokiem szedl do kasy, a obok jeszce lepszy dziadek, ledwo trzymajacy sie na nogach zablokowal stanowisko , nie wiem co robil w kasie, bo , gdy wrocil, przestawil auto do drugiego stanowiska.Mialam wrazenie,ze dizadek sie zaraz rozpadnie.

Gość automaniak__
no ja odjezdzam, po to sa stanowiska do parkowania przed kasa!!

Gość Warszawka rulez
Naucz się cierpliwości, jak ci nie pasuje to siedź cicho albo wypad na inna stację - dobra rada

Gość automaniak__
nie, nie naucze sie cierpliwosci ani nie bede splywac na inna stacje, po prostu nastepnym razem jak bede swiadkiem takiego zachowanie zwyczajnie wyjde z auta i poprosze o przestawienie go.

Gość jojoXXL
Przecież nawet jakby odjechał to byś nie mogła zatankować durna babo. Kasjer zeruje licznik dopiero po zapłaceniu za paliwo. Brawo za inteligencję i doradzam kupno budzika.

Gość automaniak__
tak,o tym to ja wiem, nie jestem durna, ale ile czasu zajmie zanim ta flegma odejdzie do kasy i wroci do auta? mam wrazenie,ze robia to na zlosc.

Gość jojoXXL
No to akurat prawda. Może się odgrywają za to że sami musieli czekać ąż ktoś przed nimi odjedzie.

Gość ty z choinki się urwałaś
??? Nie wolno odjeżdżać ze stanowiska gdzie tankowałaś zanim nie zapłacisz. Taki jest przepis i tyle. Ale jeśli dla ciebie jest inne prawo, to załóż własną stację benzynową i będziesz tankować bez kolejki. Widzę że narwana z ciebie panienka... Ciekawe co by było jakbyś 3 dni w kolejce po benzynę stała za czasów komuny i kartek. A jak ci się spieszy, to kup sobie odrzutowiec

a Ty jak zatankujesz samochód to biegniesz jak najszybciej do kasy i z powrotem? rozumiem że taka niecierpliwa osoba jak Ty, nie pozwoliłaby nikomu na siebie czekać:)

Gość ty z choinki się urwałaś
ale burak z ciebie :-(

Gość kobieta za kierownicą
automaniaku racz zauważyć, że na wielu stacjach przy dystrybutorach wiszą napisy że prosi sie kierowców by nie odjeżdżali przed zapłaceniem !!! Poczytaj regulaminy stacji a jak ci to nie pasuje to tankuj na samoobsługowych. A swoją drogą jeżeli denerwują cię takie drobiazgi to może nie powinieneś jeździć po naszych drogach bo kierowca w stanie permanentnego zdenerwowania to zagrożenie dla siebie i innych .

Ja wczoraj na stacji stałam za dziadem, który po wolniutkim spacerku z kasy, ukladał sobie jeszcze kwiatki w bagazniku, ktore sobie wiozl chyba z dzialeczki. Myslalam, ze dziada skroce o zderzak 😠

Gość ale nerwowa ta dzisiejsza
mlodzież. Gdzie wam się tak spieszy? Co zrobicie z tymi "zaoszczędzonymi" 5 minutami?

Gość to trzeba bylo
skrecic na stanowisko obok jak juz widzialas ze wolno idzie do kasy:)

Gość automaniak__
ten ostatni wpis to podszyw :D mnie wlasnie draznia takie cioty, ktore widza ,ze czlowiek czeka i kurwa maja to w dupie czyli... jak napisala osoba wyzej, przekladaja sobie kwiatki,

Gość automaniak__
nie moglam skrecic na stanowisko obok, bo tam ten dziadek trzesacy sie parkowal, ktory tez polazl do kasy, po czym przestawil samochod na inne stanowisko i ponownie tankowal.Nie wiem,co robil na poprzednim stanowisku, bo nie widziala jak wysiadal, samochod byl jednak tam tak zaparkowany,ze pozal sie boze.