Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 automaniak__

Wkurza mnie jak ktos tankuje paliwo na stacji i zostawia samochod na stanowisku,

Polecane posty

Go艣膰 automaniak__

bo idzie zaplacic 馃槨 dzisiaj przez takiego palanta, musialam czekac aztaki pierdolniety hrabia raczy wolnym krokiem pojsc do kasy.Palant, widzial,ze czekam ...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 uuuuuu
dlatego ja zawsze tankuje na samoobs艂ugowych tez zawsze mnie to wnerwia艂o a przy kasie jeszcze zakupy , ato cola a to fajki wrr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jacy wy madrzy jestescie
odjechac mozna dopiero po zaplaceniu

Udost臋pnij ten post

no co wy, wszyscy tak robi膮, jeszcze sie nie spotkalam zeby ktos odjezdzal przed zaplaceniem!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 automaniak__
ja rozumiem, jesli nie ma tloku na stacji,ale wszystkie stanowiska zajete kretyn, widzial to , widzial mnie czekalajaca i sobie cholernie wolnym krokiem szedl do kasy, a obok jeszce lepszy dziadek, ledwo trzymajacy sie na nogach zablokowal stanowisko , nie wiem co robil w kasie, bo , gdy wrocil, przestawil auto do drugiego stanowiska.Mialam wrazenie,ze dizadek sie zaraz rozpadnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 automaniak__
no ja odjezdzam, po to sa stanowiska do parkowania przed kasa!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Warszawka rulez
Naucz si臋 cierpliwo艣ci, jak ci nie pasuje to sied藕 cicho albo wypad na inna stacj臋 - dobra rada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 automaniak__
nie, nie naucze sie cierpliwosci ani nie bede splywac na inna stacje, po prostu nastepnym razem jak bede swiadkiem takiego zachowanie zwyczajnie wyjde z auta i poprosze o przestawienie go.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jojoXXL
Przecie偶 nawet jakby odjecha艂 to by艣 nie mog艂a zatankowa膰 durna babo. Kasjer zeruje licznik dopiero po zap艂aceniu za paliwo. Brawo za inteligencj臋 i doradzam kupno budzika.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 automaniak__
tak,o tym to ja wiem, nie jestem durna, ale ile czasu zajmie zanim ta flegma odejdzie do kasy i wroci do auta? mam wrazenie,ze robia to na zlosc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jojoXXL
No to akurat prawda. Mo偶e si臋 odgrywaj膮 za to 偶e sami musieli czeka膰 膮偶 kto艣 przed nimi odjedzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ty z choinki si臋 urwa艂a艣
??? Nie wolno odje偶d偶a膰 ze stanowiska gdzie tankowa艂a艣 zanim nie zap艂acisz. Taki jest przepis i tyle. Ale je艣li dla ciebie jest inne prawo, to za艂贸偶 w艂asn膮 stacj臋 benzynow膮 i b臋dziesz tankowa膰 bez kolejki. Widz臋 偶e narwana z ciebie panienka... Ciekawe co by by艂o jakby艣 3 dni w kolejce po benzyn臋 sta艂a za czas贸w komuny i kartek. A jak ci si臋 spieszy, to kup sobie odrzutowiec

Udost臋pnij ten post

a Ty jak zatankujesz samoch贸d to biegniesz jak najszybciej do kasy i z powrotem? rozumiem 偶e taka niecierpliwa osoba jak Ty, nie pozwoli艂aby nikomu na siebie czeka膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ty z choinki si臋 urwa艂a艣
ale burak z ciebie :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobieta za kierownic膮
automaniaku racz zauwa偶y膰, 偶e na wielu stacjach przy dystrybutorach wisz膮 napisy 偶e prosi sie kierowc贸w by nie odje偶d偶ali przed zap艂aceniem !!! Poczytaj regulaminy stacji a jak ci to nie pasuje to tankuj na samoobs艂ugowych. A swoj膮 drog膮 je偶eli denerwuj膮 ci臋 takie drobiazgi to mo偶e nie powiniene艣 je藕dzi膰 po naszych drogach bo kierowca w stanie permanentnego zdenerwowania to zagro偶enie dla siebie i innych .

Udost臋pnij ten post

Ja wczoraj na stacji sta艂am za dziadem, kt贸ry po wolniutkim spacerku z kasy, uklada艂 sobie jeszcze kwiatki w bagazniku, ktore sobie wiozl chyba z dzialeczki. Myslalam, ze dziada skroce o zderzak 馃槧

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale nerwowa ta dzisiejsza
mlodzie偶. Gdzie wam si臋 tak spieszy? Co zrobicie z tymi "zaoszcz臋dzonymi" 5 minutami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to trzeba bylo
skrecic na stanowisko obok jak juz widzialas ze wolno idzie do kasy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 automaniak__
ten ostatni wpis to podszyw :D mnie wlasnie draznia takie cioty, ktore widza ,ze czlowiek czeka i kurwa maja to w dupie czyli... jak napisala osoba wyzej, przekladaja sobie kwiatki,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 automaniak__
nie moglam skrecic na stanowisko obok, bo tam ten dziadek trzesacy sie parkowal, ktory tez polazl do kasy, po czym przestawil samochod na inne stanowisko i ponownie tankowal.Nie wiem,co robil na poprzednim stanowisku, bo nie widziala jak wysiadal, samochod byl jednak tam tak zaparkowany,ze pozal sie boze.

Udost臋pnij ten post