zurawinka 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 http://www.snobka.pl/artykul/912/sukienka_foley bo jak dla mnie to kobiety wygladaja w nich jak w ciąży! Niestety teraz wszytkie H&M i inne lansuja takie sukienki. Kolejny nietrafiony wymysł projektantow??? I jeszcze te leginsy do tego brrrrr...przeciez to smieszne jest! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manganian VII potasu 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 mi sie podobaja:) to zdjecie wyszlo tak ,ze babeczka wyglada jak w ciazy,ale ogolnie tzn w ruchu, to wyglada dobrze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wera.W. Napisano Kwiecień 24, 2007 Mam sukienkę firmy Foley. Świetny materiał i idealne szycie. Podwyższony stan, rozkloszowana, długość do kolan. Nieco podobna do przedstawionej pod wskazanym przez Ciebie adresem. Jesteś w błędzie, myśląc, że wygląda sie w niej jak w ciąży. Sukieneczka jest delikatna, w zawsze modnym stylu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 11111111111111111 Napisano Kwiecień 24, 2007 na ciążę i tyle:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manganian VII potasu 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 wale to[cool i tak sobie taka kupie:P tzm. taki fason:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach