Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszę zrobić stronę

Pomóżcie mi, bo nie mam koncepcji.

Polecane posty

Gość muszę zrobić stronę

Na koniec maja muszę zrobić stronę internetową (na zaliczenie przedmiotu), a najgorsze jest to, że sam muszę wymyślić temat tej strony i co na niej umieszczę. Nie mam jakiegoś specjalnego tematu, więc tak od biedy strona będzie o matematyce, bo na tym znam się najlepiej. Nie wiem tylko co na niej umieścić. Grafiką niestety nie zaszpanuję, bo jako mężczyzna nie znam się zbytnio na doborze kolorów. Zawsze wolałem programować, więc mógłbym napisać jakieś aplikacje na stronę tylko nie wiem jakie. Ostatnio napisałem kalkulator w JavieScripcie, ale jedna aplikacja, to moim zdaniem trochę mało. Co waszym zdaniem mógłbym umieścić na stronie, żeby była ciekawa?

Gość strona o politycznym
dorobku Romana Giertycha

Gość muszę zrobić stronę
Może skupmy się jednak na tym, co możnaby umieścić na stronie o matematyce :-)

Gość miejmy nadzieję
mój kolega ostatnio zrobił stronkę dla wykładowców i studentów z wynikami egzaminów. Można było się logować, dodawać grupy, roczniki, semestry itd. Potem szukało się przedmiotu i można było oglądać oceny z egzaminów które wcześniej wpisał tam wykładowca.

Gość muszę zrobić stronę
Ciekawy pomysł 'miejmy nadzieję', tylko że na takiej stronie trzeba wykorzystać bazę danych, a my niestety na razie tego nie będziemy mieli :-(

Gość obliczanie prawdopodobienstwa
wytrysku po 10 sekundach onanizacji

Gość miejmy nadzieję
on tam powpisywał fikcyjne dane. Jakiegoś profesora kowalskiego, jakieś grupy ponazywał, uczniów jakichś wpisał kilku i tyle. na stronie głównej dał jakiś zegarek, datę, różne skórki można było nakładać i tyle