Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale trudno o taką

Nie chce dziewicy, chce laseczki, która była przyzwoita w przeszłości

Polecane posty

Gość Ale trudno o taką

Chce takiej co nie zaliczyła w łóżku zbyt wielu partnerów, współżyła tylko z miłości w związkach, nie uprawiała przygodego seksu, nie weszła żadnemu facetowi w łóżko na pierwszych randkach i nie zdradzała. Ale nawet o taką trudno :(

Gość ajakże
jestem tu !

Gość ajakże
jestem czysta jak lza,. :)

Gość ha hah haha
takich nie ma już,tnij wszystko jak leci i nie lituj się bo ktoś ciebie kopnie w twarz, aż się nie podniesiesz zobaczysz, takiej est zycie, dupa i seks $$$$$$$$$$$$$$$ to jest dzisiejszy świat

Gość proszę wytłumaczcie mi
Ja taka jestem i wiem, że takich dziewczyn jest na pęczki:) pozdrawiam

Gość rude to głupie i wredne a.
ona ci zawsze powie, ze z miłosci.. a nie szła na 1 randce na sex bo wiedziała, ze faceci krzywo na to patrzą wiec mowiła ci dzis nie, ale potem chetnie:) i pojechała dac tyłka innemu w T.:) czego nie mogłes wiedziec;) a potem dalej udawala wielce cnotliwa niedziewice wiesz ja tylko z mezem z miłosci .. do kasy zapomniała dodac

Gość jestem tu dla ciebie
ja jestem taka, 27 lat, do tej pory jeden partner tylko i 1 raz byl z nim i 1 pocalunek tez byl z nim jestem chyba w porzadku?

to chyba kobieta pisała tą prowokacje. Bo nie ma znaczenia czy baba z miłości czy dla sexu i tak używana. Ja bym wolał dziewicę

Gość nkacccca
Faceet, a można wiedzieć ile masz lat?:)

Gość i brawo dla ciebie
Facet i jemu podobni to frustraci brawo Autorze 🖐️

Gość a ty ile miałeś

Gość a powiedz mi moj drogi
do faceta- jest kobieta przed 30, ktora ma swoje zasady.... nie dizie z 1 lepszym do lozka, zakochuje sie, po roku spi ze swoim ukochanym a potem zostaje zdradzona, czy to jej wina ze wierzyla i zostala tak oszukana? czy to ze nie jest juz dziewica ja skresla?

Gość nkacccca
a co znaczy, że facet szanuje sam siebie?

Gość i brawo dla ciebie
rozumiem ze równiez jestes prawiczkiem i sex dopiero z księżniczka? to ok, w kazdym innym przypadku - frustrat z kompleksem małego P. tak się wypowiada

nie wiem czyja wina ale z używaną bym się nie ożenił a z takimi powyżej 20 roku życia się ostatnio nie zadaje

szacunku nie tylko do siebie ale swoich dzieci, no i trzeba teraz uważać z polskimi szmatami bo można coś złapać co jest rownież istotnym argumentem za dziewicą

ZGADZAM SIĘ nie ma znaczenia czy miała jednego czy stu. Taka co miała stu przynajmiej jest lepsza w łóżku.

Gość wrrrrrrrrrr
faceet: jest tylko tak problem, ze rzadko te przed 20-stka wiedza czego chca w zyciu, i pozniej - po przekroczeniu 20-stki im nagle odwala, zmieniaja poglady zyciowe :o

Gość wrrrrrrrrrr
dobra, ok zgadzam sie, tylko wiesz, kwestia jest taka ze nie bedziesz z nia non stop, ona w koncu "pojdzie" troche szerzej w swiat i ....i, no wlasnie, zacznie "dokazywac". chyba ze masz jakis patent? :)

Gość nie ma przyzwoitych kobiet
każda która nie jest już dziewicą mogła mieć 20 a ci tego nie powie :O, będzie wpierać że jesteś 2 :O. TYlko u dziewicy jest jakaś pewność !

Gość wrrrrrrrrrr
hmmm nie wiem czy mnie rozumiesz, to podam jeden konkretny przyklad, troche drastyczny, a wiec: zdobedziesz taka np 17 latke/18latke dla ktorej bedziesz pierwszy, wiadomo to jest dla niej okres liceum, bedzie toba zachwycona i swiata nie bedzie widziec, ale moz ebyc tak, ze po kilku latach jak bedzie np na studiach to moze sie zorientowac ze w zasadzie to ona moze miec wielu takich jak "ty", a wybor ciebie kiedy miala 17/18 lat byl bledem, byl pod presja samotnosci, albo checia pochwalenia sie kolezanka, a bedzie to wynikalo wlasnie - takie myslenie - z niedojrzalosci. osoboscie uwazam ze raczej dziewczyna powyzej 20 ma w miare powazny tok myslena.

Teraz dziewice jest więcej powyżej 20 niż wśród 16 Facet :O. Te 20 jeszcze sa inaczej wychowane, więc się cenią. Te obecne 16 pierdzielą się jak króliczki. Sprawdzone i potwierdzone. Mój kumplem poznał ostatnio dziewczynę zaj.ebistą jak z obrazka, do tego mądrą i się okazała dziewicą.

A zapomniałem dodać, że jest na 2 roku studiów więc ma coś ok 21 lat.

Gość tylko cnotliwe
inne się na partnerki nie nadają

Gość jupiter1
buhahaa koles Ty szukasz dziewczyn ponizej 20 ? wybacz stary ale te dzieweczki dzisiejsze to kurewki zdazylem sie przekonac teraz mam kobietke w swoim wieku jest dobra , niesmiala i przede wszystkim nigdy nie byla kurewka