Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nifee

Spanie!

Polecane posty

Gość nifee

jeszcze nie jest tak pozno a ja juz jestem nie przytomna.Codziennie o tej godzinie moj organizm zachowuje sie jak osytatni "wrak".Jest to dokuczliwe poniewaz nie jestem w stanie normalne funkcjonowac -zamiast sie np.uczyc ,klade sie spac :( ...i tak codziennie :( ktos tez tak ma? moze to objawy jakiejs choroby?

ja tak mam. ale juz ok 12.13.14 moge sie polozyc ok 16 i spac do 21. masakraaaaaaa i to jeszcze mi sie przed maturą przytrafiło :D jak pech to pech :D

Gość nifee
mam juz takie zaleglosci w nauce ,ze chyba nie jestem w stanie tego nadrobic.Codziennie ludze sie,ze to ostatni raz-jutro moze bede wypoczeta jak poloze sie wtedy gdy organizm sie domaga :/ a to guzik prawda ! :( :( przychodzi wieczor....jeszcze nawet nie jest ciemno a ja juz spie na stojaco :( ile mozna?? :(

Gość nifee
a moze mam za malo witamin w organizmie....czegos brakuje ? wie ktos cos wiecej na ten temat? prosze pomoc!

Gość TallyWail
To stres przed nauka.....zaloze sie, ze jak nie musisz sie uczyc, nie odczuwasz az tak wielkiego zmeczenia.

jedz dużo warzyw i owoców, pij wodę niegazowaną, i duuużo ruchu. Jak musisz sie uczyć to wypij sobie małą kawkę i porządnie wywietrz pokój Powodzenia :-)

Gość nifee
do------>>>>> TALLYWAIL----->>>> W TYM TEZ JEST SPORA PRAWDA! zauwazylam ,ze im blizej egzaminy tym bardziej sie zniechecam i olewam! Chyba nie musze mowic jak sie to konczy :( przeciez w ten sposob za daleko nie zajade !

Gość nifee
ostatnio nie mam nawet czasu normalnie sie odzywiac ....wina w tym tez tkwi .....

Gość ale mi jest smutno i
moja siostra tez ma mature teraz i ma te same obiawy zamiast sie uczyc to spi a ja ją gonie do nauki zostało tylko pare dni

Gość nifee
czyli ma to zwiazek ze stresem .....skad brac ta motywacje? jakos ciezko mi sie do czegokolwiek zabrac !

Gość ale mi jest smutno i
no włąsnie jak ją zmotywowac zeby poszła na studia zeby sie dalej uczyła ja i moje siostry nie studiujejmy tyko praca i praca przynajmniej ona niech sie dobrzr wykształci wkoncu nigdy nie miała problemów z nauka

Gość nifee
zapewniam,ze w ciazy nie jestem :P z ta motywacja to niestety mam tak od zawsze :/ tlumacze sobie,ze to zwykle lenistwo ale bez przesady .......to juz szczyt

Gość TallyWail
A teraz nie jestes zmeczona, zeby pisac na kafe :P?

Gość ja tak miałam jak byłam
w ciąży!!!!!!!!!!

Gość nifee
teraz nie ! nie powiem z jakiego powodu :P