Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość --juz sama nie wiem--

czy to tez zdrada?

Polecane posty

moj chlopak jakies 4 miesiace temu poszedl odprowadzic kolezanke swojej siostry do domu i na pozegnanie dal jej buzi, od tamtej pory gadaja ze soba na gg,ale nie widuje sie. Zrobilam mu awanture,bo dopiero teraz sie o tym dowiedzialam, ale on twirdzi,ze ona nawet mu sie nie podoba, ze to byl zwykly buziak w policzek i ze to nie zadna zdrada, a ja niepotrzebnie robie awanture doradzcie czy to ja jestem jakas nienormalna czy co??

Gość Niebieska Frezja
jak mu sie niepodoba to po co ja całował? co on meska dziwka- jak jakas samotna to on jest na zawołanie i kazdej dotrzyma towarzystwa:O masz racje zdrada:)

przewrazliwiona? ale po co ja calowal w ogole, to nie jest jego kolezanka nawet... :o

niebieska frezjo od kiedy os całusa w policzek ktos staje sie dziwką...dziwne jestescie dziewczyny...zdrada...hahahah usmialam sie...

adwokatem nie jestem niczyim, wyksztalcenie mam techniczne(jesli ma byc bez ironii :o )..... wybacz ale zajadlosc z jaka sie wypowiedzialas :O wiec napisalam co chcialam, tego nie jestes w stanie mi zabronic

nie chodzi o to,ze ja chce z nim zerwac czy cos w tym stylu, ale tak jak Natia napisala- jest mi bardzo przykro,bo on ma do mnie pretensje obyle co, no a w porownaniu z tym co zrobil,no ja chyba swieta jestem...

Gość zemsta jest slodka
ja pierdole ale z ciebie idiotka. calus w policzek a ty zazdrosna jak debilka, ehh typowa paniusia pizda :( a jak caluje mame, kolezanke,siostre na urodziny to tez panikujesz? idz sie lecz

do zemsta jest slodka piszesz tak,bo pewnie sama jestes taka kurwa, probujaca odbijac chlopakow innym!

Gość Do ...zemsta jest slodka
Nie rozsmieszaj mnie, chyba nie wiesz o czym mowisz , pocałowac mame, czy siostre to nie to samo co w tym przypadku

Gość A dlaczego ......
twój facet odprowadzał kolezankę twojej siostry ?

zdrada! na stos! niech nie pierdoli, ze mu sie nie podoba, jak caluje i na gg rozmawia. faceci nie rozmawiaja przewaznie z niepodobajacymi im sie na gg. faceci gadaja na gg z kumplami, z rodzina albo z ludzmi, do ktorych maja interes, z kims kogo chca wysmiac albo sie z niego posmiac ALBO Z LASKAMI NA KTORE LECA. ejmen. ;]

Gość nessss
njuł brend- jesteś super;):classic_cool:

Gość pomaranczowsza
ja caluje w policzek wielu kolegow i kolazeanki. zaden / zadna z nich mi sie nie podoba (w sensie romantyczno-erotycznym). lubie ich za to bardzo i lubie sie na powitanie lub pozegnanie z nimi przytulac i calowac w policzek (czasem nawet 2). gdyby moj facet, ktorego kocham nad zycie i ktorego nigdy bym nie zdradzila, powiedzial mi, ze to cos zlego, lub jeszcze lepiej ZDRADA, to bym pomyslala, ze odszedl od zmyslow :D :D :D

Gość pomaranczowsza
dadam jeszcze ze pisuje mejle i rozmawiam na czatach z facetami, ktorzy wcale mi sie nie podobaja i nie uprawiam z nimi cyber-seksu :D

Gość pomaranczowsza
kobieta kobiecie nie rowna, ani facet facetowi. jak moj facet pocalowal w policzek moja kolezanke (na powitanie lub pozegnanie, juz nie pamietam), to nie myslalam, ze tak naprawde chcialby ja dmuchnac, albo ze mu od tgo pocalunku stanal ;) taka chorobliwa zazdrosci o kontakty towarzyskie z przeciwna plcia swiadczy wylacznie o niedojrzalosci emocjonalnej, kompleksach i strachu przed porownaniem. a prowadzi do rozpadu zwiazku, bo kto by z taka przwrazliwiona awanturnica (awanturnikiem) wytrzymam. dodam jeszcze, ze mialam kiedys faceta, ktory uwazal, ze nie powinnam utrzymywac zadnych kontaktow towarzyskich z innymi facetami. w dniu dzisiejszym powyzszy facet jest moim kolega i nadal mi wytyka, zen ie powinnam z nim pisywac mejli, bo teraz mam innego faceta :D :D :D jak powiedzialam to mojemu facetowi, do oboje smialismy sie do rozpuku :D