Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pionka

głupio się czuję

Polecane posty

Gość pionka

przez cały czas podrywa mnie chłopak niższy ode mnie intelektualnie, wydaje się sympatyczny, ale ja jakoś źle się czuję, no jest bopoprostu on chodził do technikum, a ja do LO i rozumiecie jest różnica, co o tym sądzicie?

Gość że głupia i pusta jesteś

Gość ***karina***
a co Twoim zdaniem, wykształcenie jest najważniejsze, często właśnie ludzie niżsi inteligentnie są fajni, prezabawni etc.

Gość Oślico z uszami
A jaka jest różnica między LO a technikum? Taka oślico, że ty masz wykształcenie ogólne a on ma jeszcze do tego zawód. Buahahahahaha. Co o tym myślimy? Ja myślę, że powinnaś pójść się powiesić.

Gość sądze że to ...
debilna prowokacja :-0

no własnie, nie ma żadnej różnicy \"intelektualnej\" pomiędzy liceum a technikum. Dziwna jakaś jesteś, niedojrzała albo głupia

Gość no naprawde głupia prowokacja
ale widac, ze to ktos po żalosnym LO nie dosiegającym do piet wiedzy technikom ....

Gość łączę tematy
20:52 jesteś głupią rozpieszczoną cipą.Daj spokój fajnemu chłopakowi,nie jesteś go warta.

w lo, w ktorym sie uczylam tez panowala powszechna opinia o roznicy intelektualnej miedzy tymi z lo i tymi z technikum. ta opinia wynikala z tego, ze prog punktow gwarantujacych dostanie sie do lo byl w tamtym miescie znacznie wyzszy niz do technikum. ci najlepsi szli do lo, reszta technikum albo zawodowa. chociaz to, ze ktos chodzi to technikum nie znaczy, ze musi byc glupszy, poniewaz zawsze znalazly sie jakies wyjatki, ktore wybraly sobie technikum, bo tak chcialy, nie bo mialy za malo pktow na lo... ale niewiele znam tych wyjatkow uczacych sie w miescie, w ktorym ja skonczylam lo.

Gość Oślico z uszami
Niuł brend ja też znam takie lo w moim mieście któremu się mówiło to wy jesteście elitą, poziom punktów był zawsze najwyższy. Ale co się okazało, ta elita jechała na opini tak jak nauczyciele i dyrekcja i co teraz nie ma chętnych a punktacje mają niższą niż do niejednego technikum. Więc nie pitol.

nie pitole. moje lo nie jechalo i nie jedzie na opinii. coraz wyzej pnie sie po liscie najlepszych polskich LO. :D