Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulaaaaaaaa

dobra waga, ale szerokie biodra

Polecane posty

Gość ulaaaaaaaa

nigdy nie sądziłam, ze załoze taki temat, ale.... od początku, od zawsze bylam tzw. chudzielcem, wszyscy zwracali uwage na to, ze jestem baaardzo chuda, i to nie byla zazdrosc, tylko stwierdzenie faktu. Mam 19 lat, dosc pozno zaczelam dojrzewac, mam jeszcze buzke dziecka (wiele osob daje mi 16 lat) ale tym sie nie przejmuje :) chodzi jednak o figure od okolo roku zauwazam duuze zmiany, ktore w wiekszej czesci niestesty dotycza bioder ( choc wolalabym biustu, wiadomo :D ) rok temu mialam 170 cm wzrostu i wazylam 51 kg i to bylo malo, postanowilam nieco przybrac na wadze, teraz waze 57 kg, mam bardzo maly biust, ale szerokie biodra (staly sie wieksze w ostatnich miesiącach :( ) znajomi teraz zwracaj uwage na to, ze przytylam i mam szerokie biodra;/ owszem szerokie...99cm.... i wygladam nieco niewymarowo... pytanie, jak to zmienic? nie chce schudnac, bo mysle, ze 57 kg to odpowiednia przy 170 cm wzrostu, no moze 2 kg :) co robic, zeby nie miec takich szerokich bioder, jakie polecacie cwiczenia? licze na Wasza pomoc, wiem, ze nie siedza tu specjalisci, lekarze, ale liczne na powazne odpowiedzi :) pozdrawiam :)

Gość ulaaaaaaaa
up:) czekam :)

Gość Kazia Milecka
normalka kobitko Twoje cialo przygotowywuje sie do roli matki :D spoko spoko bioderka są sexi u mnie tez zauwazali faceci ze mi przybylo w bioderkach fajnie :)

Gość ulaaaaaaaa
tyle, ze mnie jest ciezko to zaakceptowac :) zawsze bylam przyzwyczajona do tego, ze bylam bardzo chuda, czego wiele osob mi zazdroscilo:) nie mam nigdzie zbednego tłuszczu, kolezanki smieja sie, ze mam idelanie plaski (wrecz wklesly:D ) brzuch:) tyle, ze co innego faceci;/ dzis spotkalam znajomego, ktory pierwesze co krzyknal na moj widok to "przytyłas!" swietne powitanie;/ ale przytycie widac w biodrach, szeeeerokich:(

Gość ulaaaaaaaa
dziekuje za komentarz 🌻

Gość ŁOOOOOO MATKO
99 mierzone przez tylek?

Gość ulaaaaaaaa
tak..niestesty... moglabam sie o 1 cm pomylic, ale to chyba nie wiele daje... :(

Gość a po co chciałaś przytyć
?

Gość ulaaaaaaaa
nie uwazasz, ze 51 kg przy wzroscie 170 cm to troche malo? liczylam, ze pojdzie w biust, niestesty;/

nie, nie uważam i nie rozumiem jak mogłaś sądzić, że kilogramy pójdą Ci w biust ile masz lat?

Gość ulaaaaaaaa
hah ;) tak to jest jak ktos nigdy nie interesowal sie dietami, odchudzaniem itp., tym, ze najpier tyjemy w pupie, myslalam, ze mnie to nie bedzie dotyczlo, czyta niewiedza niedlugo 19 :)

aaaaaa, no to wszystko jasne;)

Gość ulaaaaaaaa
tylko teraz chcialabym to jakos odkręcic:) glupio kupowac spodnie 40 i bluzki 36 :D ah ta natura, bioderka moglyby nam rosnac tuz przez porodem:) a nie tak wczesnie... w sumie to załamałam sie po tym co uslyszalam od znajomego:D pozniej napisal mi smsa z przeprosinami, ale i tak stwierdzil, ze "przytylo mi sie" niech zyje szczerosc:D

chcesz się teraz pozbyć centymetrów z bioder?;)

Gość ulaaaaaaaa
chce:) oczywiscie, 99 to za duzo... pytanie jak? :)

polecam bieganie zwłaszcza, że ciepło się zrobiło:) 30 minut dziennie, 6 dni w tygodniu, 7 dzień przerwa, a efekty murowane już po miesiącu:) gwarantuję, że bioder i ud nie poznasz:D

Gość ulaaaaaaaa
bieganie poki co praktykuje rano:D zazwyczaj spozniam sie na autobus:D od maja zaczynam regularnie biegac:) dziekuje Ci za porady 🌻 milo,ze ktos sie zainteresowal moim problemem :) moze ktos jeszcze sie wypowie?:)

Gość a bieganie takie w miejscu
tez daje efekty??? na razie biegam sobie po pokoju i skacze na wyimaginowanej skakance :-) mam ten sam problem co autorka topiku ale jestem sporo starsza

Gość ulaaaaaaaa
mysle, ze jesli nie masz warunkow, zeby pobiegac gdzies u siebie (park, łąka, wieksza przesztrzeń) moze siłownia? tam beda bieznie:) cos czuje, ze bede musiala sie zapisac:)

Gość ulaaaaaaaa
hmm ? ;)

no wlasnie do silowni nie mam tez dostepu

Gość ulaaaaaaaa
to nie pomoge, specjalista nie jestem, wole nie wprowadzac w błąd :) a tak prosto z mostu zapytam, ile Ty masz w bioderkach i ile ew. chcialabys zrzucic? ahh, i ile masz wzrostu :) jesli te nie chcesz pisac, trudno :) zrozumiem ;)

Gość hej ja mam podobny
problem, ulaaa a możesz mi napisać ile masz w udzie w najszerszym miejscu? Ja w styczniu miałam w biodrach 98 teraz mam 92 ale uda koszmarne:(

Gość ulaaaaaaaa
hooo...92 marzenie! :) mierzylam niedawno, i o ile sie nie pomylilam to ok. 54 cm w udzie to chyba nie jest duzo, ale nogi mam...hmm daleko od siebie;) nie wiem jak to wytlumaczyc, ale od strony wewnetrzej nie mam grubych ud:) jest duuza przerwa:) tylko te biodra...

wzrost 170 waga 58-60 kg w biodrach 100 i maly biust :-( i generalnie do gory jestem chuda

Gość ulaaaaaaaa
to budowe ciala mamy dosc podobna bierzemy sie za bioderka ( na biust nie mam pomysłu;/ naprawde nie wiem czemu jest taki mały) a masz mozliwosc jezdzenia na rowerze? ponac szybki marszobieg jest dobry :) cos trzeba zrobic z bioderkami ;)

Gość ulaaaaaaaa
hmmmmmmm ;)