Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ylka

Proszę o szybką pomoc z zadania- J. Francuski.

Polecane posty

Gość Ylka

Cześć! Mam wielką prośbę do tych co znają francuski, mam tu takie zadanie i trzeba napisać co nieco. Będę baaardzo wdzięczna za pomoc. Wygląda to tak: Jedziesz na wakacje do Grenoble. Twoja francuska koleżanka obiecała czekać na Ciebie na dworcu, napisz do niej list w którym: -podziękujesz za ostatni list i propozycje spotkania na dworcu -podasz godzinę przyjazdu pociągu do Grenoble i okreslisz miejsce spotkania -zapytasz o pogodę i dowiesz sie jakie ubrania masz zabrać -przypomnisz wasze ost. spotkanie i wyrazisz radość z ponownego spotkania. Trochę to wygląda groźnie, ale serdecznie proszę o pomoc!!!! Z góry ogromne dzięki!

Gość merci oui madame żetę
tyle umiem po francusku :D

Gość też nie wiele więcej
ale podniosę bo może jednak ktoś ... .

Gość PO CO ZAŚMIECAĆ ŚWIAT
spierdalaj, gówniaro sama odrabiaj sobie lekcje chyba że wolisz seks francuski od nauki tego języka

Gość Ylka
Proszę, proszę, proszę, proszę! To takie zadanie w stylu maturalnym! Cholernie mi potrzebne, tak dokladniej to na czwartek, ale nie wiem czy będę miała jutro czas wejść na kompa. Więc błagam o pomoc.

Gość PO CO ZAŚMIECAĆ ŚWIAT
won, nieuku obciągać po krzakach masz czas, a na to nie masz? skandal

Gość Ylka
Po co zasmiecac swiat -mialam Cię zignorować, ale powiem Ci tak: N i e T w ó j z a s m a r k a n y i n t e r e s!!!!