Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Frelinka92

Orgazm

Polecane posty

Kochani! mam wielki problem ,może zacznę od początku. Jestem ze swoim chłopakiem rok,nie kocham sie z nim regularnie,jednak gdy dochodzi do stosunku nie mogę dostać orgazmu.Jedak gdy uprawiamy seks oralny wszystko jest dobrze.Próbowaliśmy na różne sposoby jednak nie czułam szczytowania, przyznam często bałam sie że ktoś nas przyłapie i robiłam to w stresie,ale tak samo jest gdy uprawiamy seks oralny jednak wtedy dostaje orgazmu. Co ze mną jest ? Czy można to jakoś zmienić?Weszłam na te forum bo myślałam ze mi pomożecie :) Bardzo mi na tym zależy .Czy jest możliwe że mój organizm nie jest na to gotowy? nie da sie nic tym zrobić? Wiem że na siłę nie da sie nic zrobić.On wie co lubię.Gdy skapnęłam sie że nie dostaje orgazmu spróbowaliśmy jeszcze raz i nastawiłam sie psychicznie i fizycznie jednak to nie pomogło.Chwilami odczuwałam ze zaraz dojdę ale nagle to uczucie ustawało.Chłopak jest wspaniały w łóżku. O ginekologi lepiej nie mówić.Dlatego pytam was Pomocy ! pozdrawiam.Weszłam na te forum bo myślałam ze mi pomożecie :) Dzięki z Góry!

Gość też pytanie
czy 92 to rocznik?

Gość po prostu do kwadratu
jestes głupia

Gość też pytanie
obawiam się, że t przez masturbację

Gość poprostu...
nie możesz tak często jak dotychczas wchodzić tacie do wanny, ja wiem ze ciężko zerwać z tym nałogiem ale tata Władysław - sprzątacz ulic z Przasnysza - musi sie do tego przyzwyczaić że nie może cie tak często tyrać analnie jak dotychczas :classic_cool:

normalnie super jestem zalogowana na jakims innym forum i tamten jest taki nie życiowy a myslałam ze ten jest bardziej hmm jak to ujac ... sami sie domyslcie ...Poprostu bez komentarza bardziej wam nie pasuje moje pytanie . poco tu wogole jestescie ?

Gość .alexis.
niestety niektore dziewczyny tak juz maja sprobojcie moze innych pozycji albo cos ew. ginekolog choc niewiem czy to cos pomorze:/ ale sproboj zmiemniac pozycje gdy czujesz ze dochodzisz wyluzuj sie i moze sie uda. pozdrwiam :)

wiesz... tak trochę dziwnie to się przyjmuje. Piszesz tak sucho, instruktażowo, jakbyś opracowywała układ choreograficzny. Poza tym, kilka odpowiedzi dostałaś

wiesz... tak trochę dziwnie to się przyjmuje. Piszesz tak sucho, instruktażowo, jakbyś opracowywała układ choreograficzny. Poza tym, kilka odpowiedzi dostałaś

Gość stffoor
Po pierwsze nie"nastawiaj sie fizycznie i psychicznie" na orgazm, bo im bardziej bedziesz sie starac tym bardziej nic z tego nie bedzie... Jezeli podczas seksu oralnego bez problemu szczytujesz to wszystko z toba w porzadku. Orgazm podczas pelnego stosunu nie jest "obowiazkowy", czasem trzeba wiele czasu i zaufania do partnera, zeby dojsc do tego etapu. Nie przejmuj sie przyjdzie z czasem a nawet jesli nie to i tak twoj partner ma mozliwosc zaspokojenia twoich potrzeb, wiec problemu specjalnego nie ma. PS. Jaka antykoncepcje stosujesz? Czasami jest tak, ze lek przed ciaza, nawet podswiadomy utrudnia szczytowanie podczas pelnego stosunku. Pozdrawiam

Gość To ja powiem D
Palcyma spróbuj sobie pomóc jak tak masz ;)... szczerze mówie bo już gdzieś opisywałam jak to może być. Daj sobie troche czasu i nie stresuj się, że Ci nie wychodzi.