Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmagdaaa

STRES zapanował nade mną-matura

Polecane posty

Gość mmmagdaaa

Wiem że nie wydusze z siebie słowa przed komisją co mam robic!!!!

Gość mmmagdaaa
Wyrzywam się na wszyskich nie spie w nocy ledwo żyje jak sobie z tym poradzic nie chce spieprzycc matury

zapalić,iśc spać. marudzisz :D ja tez mam mature i na lajcie do tego podchodze :] od jutra sie uuuuczeee:D :classic_cool:

Gość mmmagdaaa
spaliłam i nic:)

Gość Bey
Stres Ci pomoze, komisja glupia nie jest. Oni tez wiedza jak sie czujesz. A jesli to o polski chodzi to jesli sama prace pisalas to z pewnoscia dasz sobie rade, jesli ktos Ci ja napisal to moze byc znacznie gorzej... A drugi jezyk to banal. Z obydwoch ustnych powinni Cie przepuscic, z tego co wiem to obcy nauczyciele w komisji to sie w nic nie mieszaja :) i po prostu oblewaja tylko tych co olali sobie mature...

Gość mmmagdaaa
sama napisałam fakt ale ciężko bedzie ciezko mi sie skupic bedzie

Gość Bey
A nad czym tu sie skupiac? Jak masz w miare dobrze zrobiony konspekt to wszystko po kolei i bedzie dobrze. Ja jak zdawlaem to powiedzialem to co mialem napisane na konspekcie odpowiedzialem na pytania i dostalem 11pk. Nawet uszykowanego fragmentu filmu sie puscilem :) Malo czasu...

Gość mmmagdaaa
No tak pisemne ujdą jestem przygotowana próbne poszły midobrze ale ustna matura mnie przerasta jak zaczne mowic to bedzie dobrze z tym że boje się ze sie zablokuje i nic sensownego nie powiem :(

Gość Bey
To spojrzysz na konspekt i przedziesz do nastepnego punktu :) kolega mial napisane pol strony a4, powiedzial to, wyszedl po 5 minutach i zaliczyl...

Gość mmmagdaaa
przewrażliwiona jestem chyba ale nie umiem wyluzować wiem w sumie ze nie jest trudno zdać ale stresuje mnie ta komisja nie znam tych ludzi nie jestem przyzwyczajona do takich sytuacji

Gość mmmagdaaa
Co tu dużej gadać trudno najwyzej zawału dostane :) zmykam dzięki za pomoc :)

Gość Bey
Najwyzej sie rozplaczesz :) wtedy blagaj o litosc i o max punktow :) Niema za co. Dobranoc :)

Gość vre
ja tez w tym roku matura, na razie jest ok, ale na pewno przed smaymi egzaminami beda szczala po portach. moj kosnpekt to bida z nedza, nie pomoze mi bardzo bo u nas tzreba bylo na jednen kartce A4 zmiesic plan i bibliografie ;|

Gość ja też jestem przerażona
spać nie mogę, jeść nie mogę.... boję się tylko tej cholernej prezentacji...

Gość już za rok matura
:D

Gość Bey
No u nas tez trzeba bylo sie zmiescic na a4... Wszystko da sie zrobic. I naprawde polecam jakas probe generalna przed rodzinka :)