Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaiaia

straszne zatwardzenia przy Cilescie- co radzicie????

Polecane posty

Gość jaiaia

hej nigdy nie maialam problemów z wyproznianiem ale od jakiegos czasu straszne mam problemy nie wiem czy to przez Cilest zalatwiam sie raz w tygodniu, moze znacie cos co mi pomoze z ta przemiana materii? a mecze sie bo nie moge zadnych herbat przeczyszczajacych pic ze wzgledu na skutecznosc tabletek. jedynie co jest bezpieczne przy tabletkach to jablka i jogurty ktore jem bo maja te bakterie jogurtowe ale nic mi nie pomaga ani kefir, jablka nie wiem juz co robic

też tak miałam kiedyś. zaparcia tygodniowe albo nawet dłuższe. stosowałam herbatki o działaniu przeczyszczajacym albo piłam rano kawe(nie bałam się o skuteczność bo tabletki brałam ok 19 a herbatkę piłam na noc.) ale tak nie można na dłuższą mete...a wierz mi ze ta sytuacja się raczej nie zmieni...ja zmieniałm więc tabletki i już jest ok

Gość Rica
ja mam na odwrót, ale gorzej.. bo martwie sie ze skoro mam tak czesto luzną kupke to czy tabetki sie wchlaniaja. troche przez to schizuje.. :/

Gość m-a-ga
na zaparcia dobry jest jogurt z zywymi kulturami bakteri, niekoniecznie aktivia ale np.jogobella

Gość vegaa
kup sobie otreby pszenne i dodawaj do jogurtu. mozesz sprobowac pic rowniez siemie lniane przy okazji ochronisz troche zoladek:)