Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała czarna kawka

HELP!!!!!!!

Polecane posty

Gość Mała czarna kawka

Jutro zaczynam prace w sklepie z markowa odzieza i boje sie:O!!!

Gość i masz racje
jak poczytac o tych sklepach na kafe, gdzies bylo w dziale praca, to strach sie bac 🖐️

Gość Kamelia...
Czego??? Praca w sklepie to nic przerażającego ,żebyś tylko takie problemy miała w życiu

Gość Mała czarna kawka
czyli??? bo juz sie boje!!!

Gość Mała czarna kawka
poprostu boje sie wszystkiego, czy mnie zaakceptuja, jak sie ubrac, czy czegos nie pomyle mam juz troche lat a to moja piersza praca bo wczesniej wychowywalam coreczke>>>>>>>>

Gość Mała czarna kawka
Wiec co jest z tymi sklepami nie tak ze mam sie bac??

Gość koc
ok jaki to sklep - marka - powiem więcej .

Gość Mała czarna kawka
diverse

Gość Mała czarna kawka
no i...??

Gość koc
powinno być spoko , choć nie znam nikogo z tej marki . Jakie masz mieć stanowisko ?

Gość koc
Powinno być spoko , niestety nie mam znajomych w tym sklepie . Ciuchy mają luzackie to taka będzie atmosfera , to najważniejsze w pracy . Jakie stanowisko i czy sklepy dopiero otwierają czy już istnieje ?

Gość Mała czarna kawka
dokladnie nie wiem, wszystkiego dokladniej dowiem sie na miejscu ale sadze ze ogolnie expedjent tylko nie sadze ze mnie narazie do kasy dopuszcza bo nigdy kasy nie obslubiwalam......

Gość Mała czarna kawka
sklep juz istnieje

Gość koc
Jak wchodzisz do zespołu ludzi którzy są ze sobą od jakiegoś czasu i do tego zgrani będzie ciężko . Znam różne przypadki z autopsji też . Nie wiadomo jakiego będziecie mieli BM, jeżeli takiego któremu zależy na kasie ( po padaka bo będzie dla nie go ważne jaki macie średni koszyk , ikonwersjie itd, ) jeżeli nowy to spoko bedzie dla niego ważna atmosfera i relacje w sklepie .

Gość koc
jeżeli chodzi o kase fiskalną to spoko - powiem ,że tego to nawet małpe naucze u 5 minut - bez obrazy .- Dobra rada - obserwuj i mów mało ale bez przesady - najpierw wybadaj teren a potem działaj .

Gość Mala czarna kawka
Szczerze mowiac zalatwiala mi ta prace kolezanka takze nie wiem jakie maja kryteria ale sadze ze nie za wysokie bo jak wczoraj tam bylam na rozmowie to mnie nawet o wyksztalcenie nie zapytali a jestem ekonomistka takze lepiej byloby byc handlowcem ale nie sadze ze w pracy sprzedawcy trzeba miec niewiadomo jakie wyksztalcenie, wystarczy gadane i juz...:)....pytalam czy w razie wizyt lekarskich moglabym sie zwalniac i powiedzieli ze nie ma problemu:)...

Gość Mala czarna kawka
koc super rady...wielgachne dzieki👄mam nadzieje ze czegos nie palne bo jestem troche az za wygadana:P

Gość koc
Szczeże nie jestem za załatwianiem sobie pracy przez kogoś znajomego , w pracy sprzedawcy czy handlowca najważniejsze jest podejście do klienta i umiejętność rozmowy , nawiązania kontaktu , nieskrępowania - wciskania nie polecam - zawsze żle się kończy ! i wykształcenie nie ma znaczenia co po dyplomie jak boisz się kogoś spytać o rozmiar . Jeżeli jednak dostałaś pozwolenie na zwalnianie się z pracy aby zrobić badania zastanów się 3 x za nim to zrobisz , sprawdź najpierw relacje z innymi pracownikami bo mogą być nieprzyjemności jak do tego dojdzie , po za tym, jak się rozniesie że masz prace załatwioną przez kogoś nie daj boże pracującym w tym sklepie może być gorąco - zdrowy rozsądek jest najlepszy w takich wypadkach .

Gość Mala czarna kawka
hehehehhe....sadze ze nie bedzie zle...wiesz jednak ze takie ciuchy trzeba umiec sprzedac bo nie kosztuja zlotowke a ostatniop ludzie wola kupic ciuch z hipermarketu po kosztach niz markowy dobry i na wiele lat...

Gość koc
manganian VII potasu- jak szukasz pracy jako sprzedawca i umiesz rozmawiać z ludźmi to bardzo szybko znajdziesz prace :) Jedyna zasada - baaaaaaaaaaaaardzo dużo mówić na rozmowie w sprawie pracy .

Gość Mala czarna kawka
koc masz racje ale jesli ta praca bylaby mi zalatwiona tak od poczatku...a ta praca nie byla mi zalatwiana od podstawy poprostu znajoma ktora pracuje we innym sklepie dala mi znac ze tam przyjmuja bo na gwalt potrzebuja pracownika a ze jak szukalam pracy zglosilam sie z jej polecenia...pewnie bylo mi latwiej sie dostac ale jak sie nie sprawdze to i tak pojde z dymem:P

Gość koc
Mala czarna kawka- mylisz się - sama zobaczysz , że dla klienta cena nie ma znaczenia jak byłam sprzedawcą to ceny wydawały mi się kosmicvzne - 250 za spodnie markowe ale jak byłam kierownikiem i przepracowałam kilka miesięcy to już miałam iny obraz sprzedaży w sklepie szczególnie markowej = drogiej :)

Gość Mala czarna kawka
wciskam sobi bialae kredke w dupsko i maluje nia na ulicy pasy dla pieszych:classic_cool:

Gość koc
Mala czarna kawka - ok pytałam , bo kiedyś przyjełam dziewczyne , którą była z polecenia osoby pracującej w moim sklepie , dziewczyny nie traktowały jej źle po prostu dla nich nie istniała , były grzeczne więc nie było do czego się przyczepić po prostu nie dopuszczały jej do swojego grona i mogła tylko ze mną pogadać - ale wię zdenerwowałam i weszłam im na ambicje - po indywidualnej rozmowie z każdym z pracowników pomogło . Otym mówie :)

Gość Mala czarna kawka
koc ok, bardzo dziekuje za przestroge...tego bym nie zniosla... stac tam osiem godzin i nie moc nawet do nikogo sie odezwac a ty jak juz dlugo jestes sprzedawca i w jakim sklepie jaik mozna spytac??

Gość koc
nie ma sprawy, chetnie pomagam, ale nic za darmo ;) chcesz mi possac dzyndzla??👄

Gość Mala czarna kawka
Mala czarna kawka 2 moze ty ale nie ja to o kredce i malowaniu pasow to nie ja.... przypominam jednakze ze kredka mozna rysowac gdyz maluje sie pedzelkiem:P

Gość koc
podszuwaczu " koc " chyba mnie uwielbiasz bo gdzie ja tam ty - przynajmniej raz dziennie - to chyba obsesja ???? Zalecam leczenie :)