Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jest prawda właśnie

Kobieta nie-dziewica powinna brak cnoty rekomensować kontretnymi umiejętnościami

Polecane posty

Gość zgwałcona dziewica dalej
Kobieta, która uprawiała seks z miłości jest porządna, bo porządna kobieta innego seksu nie może uprawiać. A z ukochanym może szaleć sobie w łóżku jak jej się podoba. Ale anal dla mnie to zboczenie :P

Może nie włazi tylko ona ją ciągnie do tego łóżka :P Miłość to szerokie zagadnienie...

o, choć w jednym się zgadzamy ;) wstręt przed analem to dla mnie coś nie do pokonania, na szczęście dla mojego kochanego też :)

Gość zgwałcona dziewica dalej
Porządna kobieta powinna uprawiać sex tylko w związku

Gość Właśnie prawda jest taka...
No nie mogę jestem dziewczyną ludzie. Takie tu pierdoły lecą... Wiadomo, że dziewictwo to nie błona tylko te historie o dziewicach, to jak historie o jednorożcach czy syrenkach. Bo każda dziewica przyprawi facetowi rogi bo będzie chciała z kimś innym, bo dziewica to brzydka, bo dziewica to czysta i niewinna, bo dziewica to będzie kiepska w łóźku, bo dziewica to fanatyczna katoliczka, bo dziewica to największy skarb dla faceta... itd itd. Mam już dość tego gadania o dziewictwie... Cholera a ten temat to jeden z głupszych o dziewictwie.

Gość Właśnie prawda jest taka...
A już gadanie o czystości i niewinności kobiet. Dlaczego nikt nie mówi o niewinności mężczyzny? Bo nie ma tej małej błonki? Błonka nie jest jakimś bajerem wzmagającym doznania mężczyzny tylko naturalną ochroną dla pochwy w młodym wieku kiedy środowisko wewnątrz jest zasadowe a nie kwasowe. Te wszystkie mity powstające przez wieki do dzisiaj dają o sobie znać. Najśmieszniejsi są Ci którzy już sobie pouzywali a teraz chcą takiej czystej za żonę.

Gość bez sensuuu
rzeczywiscie,pierdoly tu lecą jak cholera! ja jestem w związku z facetem ktory mial przede mną duzo lasek, ja tez mialam kilku facetow,no i co z tego?nikomu to nie przeszkadza!a szanujemy sie za to,ze jestesmy razem, ufamy sobie,a nikt nie wraca do przeszlosci! przynajmniej jestemy ''nasyceni" i nie w glowie nam pierdoly. nie wiem o co tu chodzi co niektorym, w zakonie siedzicie czy z innej epoki jestescie??tragedia.. pozdrawiam dziewice,prawiczkow i nie tylko ;P