Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

plamienie - pomóżcie!!!!

Polecane posty

Gość

Witam, W listopadzie poroniłam pierwszą ciążę. Po tym wydarzeniu okres miałam jak w zegarku co 26 dni. Dziś mija 28 dc - okresu nie a, za to jest dziwne plamienie, które nie jest nawet widoczne na wkładce, tylko na papierze toaletowym. Podbrzusze pobolewa, piersi też... nie wiem co myśleć, najpierw myślałam, że to okres, ale cały dzień nic!!!!!!!! teraz przychodzą mi na myśl najgorsze rzeczy, że mogłam być w ciąży i poroniłam:( pomóżcie...

Gość okres zapewne

Gość
to dziwny okres - nigdy tak nie miałam. Zawsze rozpoczynał się normalnie - masakra...Coś jest nie tak, czy ktoś tak miał?

Gość Nie wiem............
A moze jestes w ciazy?Wszystko jest mozliwe.Zamiast na kafe powinnas isc do lekarza;)

Gość
nie robiłam, ale chyba zrobię. Boję się, że mogłam poronić

Z pierwsza ciąza tak miałam;)zawsze okresy regularnie jak w zegarku i nagle 3 dni opóznienia,malenkie plamienie i tyle.Nie dało mi to spokoju i po kilku dniach zrobiłam test.Wyszedł pozytywnie,potem doktorek potwierdził ciaże:)dzis moja córa ma juz 15 lat:D:D:D

Gość alaaaaaa77
poronic raczej nie poronilas :) moze to faktycznie ciaza? idz po test

zrób test - przede wszystkim! jeśli wyjdzie negatywny, to niestety nie ciąża (ostatnio też tak mi się wyjątkowo zrobiło, 2 dni plamienia, 3 krwawienia a potem znowu 2 plamienia) jeśli pozytywny to oczywiście czem prędzej do lekarza, jeżeli kiedyś poroniłaś napewno zapisze ci luteine lub duphason na postrzymanie - profilaktycznie oczywiście bądź dzielna i napisz co tam wyszło :)

No i koniecznie daj znac;)

Ja właśnie tak miałam jak byłam w ciąży:) W dniu spodziewanej miesiączki pojawiło się jednorazowe zaplamienia. Byłam pewna ze to miesiączka, ale okazało się ze bedzie dzidzuś:) powodzenia

Gość
dziewczyny - test wyszedł negatywnie. Okres też popjawił się:):) wystraszyłam się, bo w czwartek za tydzień idę na wszystkie badania specjalistyczne i założyłam sobie, że jak wyjdą ok, to w czerwcu ruszamy z mężem do dzieła:D bałam się, że jest coś nie tak - dzięki 🌻 pzdr

no przynajmniej możesz spać spokojnie :) powodzenia w starankach

Gość ka_anka
Po co Ci test? jeszcez wcześnie ... poczekaj - a nóż widelec jakieś małę opóźnienie. I ja mam okres jak w zegarku,a le zdarza mi sie czasami ze brzuch boli, pierwsi powiekszone i wrazliwe a okres dwa, trzy dni pozniej ...