Invisible 0 Napisano Kwiecień 25, 2007 W tym roku bede musiala isc pierwszy raz do ginekologa, i bardzo sie boje. Prosze powiedzcie mi co sie dzieje na takiej pierwszej wizycie, najlepiej wszystko dokladnie, bo mam takiego stracha ze nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Invisible 0 Napisano Kwiecień 26, 2007 No wiec??? Prosze Was, pomozcie mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lorinka 0 Napisano Kwiecień 26, 2007 nic takiego 1 wywiad o przebyte choroby w rodzinie np rak 2 kiedy dostalas pierwsza miesiaczke 3 czy sa regularne 4czy bierzesz jakies tabletki tyle pamietam troche dwano to bylo ale za kazdym razem pytaja ginekolodzy o to samo kiedy ich zmieniasz no i siadasz na fotel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Invisible 0 Napisano Kwiecień 26, 2007 I on tam... zaczyna grzebac?:/:/ Ehh. o.O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jjjikkkkkkk.... Napisano Kwiecień 26, 2007 http://www.ginekologia.med.pl/ginek.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Invisible 0 Napisano Kwiecień 26, 2007 Dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nikaa2007 Napisano Kwiecień 27, 2007 Eee, nie ma się co bać, naprawdę! Jak szłam parę lat temu pierwszy raz to też się bałam, ale nie było tak źle. Takie badanie w ogóle nic nie boli, jedynie trzeba pokonać wstyd przed rozebraniem się, ale jak jest fajny lekarz to sprawi, że nie będziesz tego tak strasznie przeżywać. Tylko się zastanów czy chcesz do faceta czy kobiety, mnie jakoś lepiej do kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach