Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

MATURA 2007 - CO OBSTAWIACIE Z HISTORII - KTO ZDAJE MATME?

Polecane posty

Gość
Nikt nie zdaje maturki w tym roku??

Ja za rok :>. Ciekawe czy znowu będziecie mieć trudniejszą podstawową od rozszerzonej :>.

Gość s-a-n-d-r-a
ja zdaje ale obawiam sie ze jakbym zdawala z histy to bym nie zdala:P hehe wiec nie mam pojecia czego mzoesz sie spoadziewac:)

Gość s-a-n-d-r-a
ja zdaje ale obawiam sie ze jakbym zdawala z histy to bym nie zdala:P hehe wiec nie mam pojecia czego mzoesz sie spoadziewac:)

Ja też nie planuję histy zdawac :>. Raczej na pewno matmę i to rozszerzoną. Oprócz niej nie wiem co.

Gość
Matematyka w moim wykonaniu to porazka. Wiesz co, to cale wypoziomowanie i mowienie, ze podstawowa byla trudniejsza od rozszerzonej to pic na wode

Hmmmm... Nie wiem. U nas to nawet eteaher tak twierdził. Może zalezy dla kogo :P. A rozszerzoną zdajesz?

Gość
Po prostu w R. jest do napisania praca i moze wiecej tekstow źrodlowych - moim zdaniem zarowno P jak i R opiera sie 50/50 - wiedza i umiejetnosci

Gość
Historie podstawowa, polski R

Gość
Duzo ludzi wybiera geografie - ja bym jej nie zdala, na bank. Inny w mojej klasie - humanistyczno-jezykowa, wybrali biologie - 11 osob, co tez chyba mija sie z celem, bo biologie mialam tylko 2lata ale to i tak podstawy i w zarysie

Znaczy się nie chodzi o postać ogólną histy, tylko konkretnie histę z tamtego roku. Ale mniejsza z tym ;). Hmmmm... Dla mnie akurat gera by chyba problemu nie sprawiła. Przynajmniej podstawowa. Własnie się zastanawiam co sobie dobrać do maty i czy w ogóle dobierać. W sumie to chyba najlepiej by było w moim przypadku zaczepić się w Trójmieście. Ale nie wiem jeszcze na co chce iść i to mój problem :P. A Ty gdzie składasz?

Gość laleczkak
ja sie boje:O