Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazda w pelni

Blagam podpowiedzcie mi -cera

Polecane posty

Gość gwiazda w pelni

Otoz mam 30 lat i bardzo zniszczona cere,w niektorych miejscach przesuszona,nos caly w dziurach po wagrach,jakas bez koloru, szara,zmeczona itd.Jak moglabym poprawic jej stan,jakis maseczki domowe lub jakies inne specyfiki,cena nie gra roli byle by dawaly efekty. Prosze napiszcie,czy macie jakis cudowny przepis na poprawienie zniszczonej cery.

Gość Kasiiopea
Zainwestuj w maseczki, byle dobre, np. z apteki. Ale cudów nie zdziałają, jedynie profesjonalny zabieg mógłby pomóc. Ale mozesz też tuszować sobie cerę dobrym podkładem. Ja jestem zachwycona podkładem Vichy normateint, cera idealna! Testowałam już dużo, bo od papierosów ( niestety) mam cerę nieciekawą, wysuszona, ziemista i naczynkowa. A ten podkład kryje wszystko i wygląda naturalnie. Na wsłasny ślub (za tydzień :-) ) właśnie "ubiorę się " w ten podkład.

Gość justin32
Witaj gwiazdeczko , mozna poprawic stan cery poprzez zdrowe odzywianie. Napisz do mnie , polece Ci troche tajemnic gg 2774030 Pozdr.Justyna

Gość gwiazda w pelni
Dziekuje.Przetestuje ten podklad .Ja tez niestety pale,ale cere tez bardzo zniszczylo mi slonce,mieszkam w Rzymie i latem czesto nie uzywalam kremow z wysokim filtrem,teraz sa takie skutki. Odnosnie odzywiania Justynko to mysle,ze z tym jest ok,jem duzo warzyw i owocow,pije duze ilosci wody,unikam slodyczy.GG niestety nie posiadam,musze zainstalowac. Czekam jeszcze na podpowiedzi.

Gość gwiazdko
kup sobie zestaw do dermabrazji i uzywaj tego raz w tygodniu. ja mam mikrodermabrazje z serii olay regenerist i bardzo ja sobie chwale. Skora sie ladnie rozjasnia, koloryt wyrownuje i oczyszczaja pory. ja tez palilam (blisko 15 lat!) a dzisiaj juz ponad rok nie pale. moja skora wciaz sie oczyszcza ale jest coraz lepiej. zawsze uzywaj kremow z filtrami badz podkladow z filtrami. w tym wieku kremy powinny byc z wit. c np. jak seria active c z La roche posay. Wspanialym kosmetykiem beda odzywcze maseczko - peelingi z brazowego cukru i truskawek. ja mam kupiony taki gotowy preparat z Co. Bigelow ale mysle ze naturalne skladniki tez beda ok. Wspaniale zluszczaja, rozswietlaja i odswiezaja cere. Rowniez skore na szyi i nawet piersi. Bardzo fajna rzecza sa tez olejki do twarzy z Decleor. Ja mam akurat do cery tlustej ale mozna cos wybrac do suchej w ceru unormowania cery. Wszelkie maseczki odzywcze, zwlaszcza apteczne beda wspaniale. Na efekty trzeba czekac ale nic nie robiac tez niczego nie osiagniesz. Mozesz jeszcze kupic sobie preparaty typu silica, albo najlepiej kwasy omega 3, ktore oprocz wzmocnienia serducha swietnie dzialaja na cere. Co do diety to mysle, ze w Rzymie jest to wymarzona dieta dla cery tylko najgorsze jest palenie i brak filtrow. Nie wiem co jeszcze ci polecic. Moze cos ci sie z tego przyda. Pozdrawiam :)

Gość oj laski laski przeciez podkla
tylko ukrywa a nie dziala na przyczyne :-O zacznij o siebie porzadnie dbac bo bedzie coraz gorzej, filtry musza stac sie codziennoscia no i zainwestuj w dobre kosmetyki - polecam Avene i LRP, dostepne na calym swiecie wiec w Rzymie pewnie tez :-) zrozumcie mnie dobrze, ja tez lubie podklady ale lepiej miec jak najmniej do ukrycia, poza tym postaw na kompleksowa pielegnacje - codzienny staranny demakijaz, krem na dzien, na noc i pod oczy co do palenia, ja wiem, ze to nielatwe bo sama rzucilam 8 miesiecy temu po 6 latach ciezkiego nalogu i widze roznice! cera swieza, lekko zarozowiona rano, bez sincow pod oczami i zoltego odcienia, naprawde warto - zastanowcie sie, moze dacie rade...

Gość gwiazda w pelni
Dziekuje slicznie za wypowiedzi. Wlasnie mi zalezy na podleczeniu cery tak bym nie musiala sie wstydzic moich defektow i zakrywac za kazdym razem tonami pudru. Oczywiscie zdaje sobie sprawe,ze idealnej cery nie osiagne,chcialabym troszeczke poprawic jej wyglad. Latem chcialabym pozamykac laserem popekane naczynka,moze ktos sie orientuje jakie sa ceny i jak to wyglada,mam pod nosem i pod oczami. Pozdrawiam serdecznie.