Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozixczka

MOJ CHLOPAK NIE DBA O SIEBIE

Polecane posty

Gość kozixczka

jestem z moim chlopakiem od 2lat jest nam wspaniale jedyny problem to taki ze nie dba o siebie...chodzi na codzien i w swieto zawwsze w tych samych ciuchach normalnie zawsze ja rozumiem gdyby nie mial kasy ale zarabia dobrze..wqrza mnie to juz ogolnie nie dba o siebie:(

Gość kabel
to rzuć dziada

Bo chodzi w tych samych ciuchach??? Ale jak je pierze isam sie myje to chyba wszystko ok. Moj facet kupil 3 pary spodni i chodzi non stpok w jednych. Upierze wywiruje i znow na dupsko, a dlaczego, bo te sa najwygodniejsze i juz.

Gość kozixczka
I penisa myje sobie raz na jakieś 2 tyg :(, jeszcze nie wspózyjemy ale aż mam dreszcze jak pomyślę że miałabym mu zrobić loda. Pomóżcie co zrobić by się mył?

Gość skąd takiego brudasa
wyciągnęłaś ? hahahahaa :D

Gość z pod tego samego kamienia
z pod którego wypełzła :D ta zprowokatorka

Gość uciekaj kochana
uciekaj kochana-pozniej bedzie juz tylko gorzej. moj maz myje sie co 2 dni w wiosne, w zime co kilka...to wcale nie prowokacja..prawd.a.nawet zlozylam kiedys o tym topic bo chcialam sie upewnic ze sie nie czepiam.

Gość kozixczka
Nie mając żadnych dylematów natury moralnej i bez mrugnięcia powieką, umieszczam na swoich lędźwiach tytanową blachę z kratą a następnie odcinam sobie stopy piłą spalinową Husqarna. Do kikutów przymocowuję obrotowe kółka i jadę śmiało główną ulicą Koluszek udając zbiegły z łódzkiej Hypernovej wózek na zakupy. Rolę depozytu na monetę 1 lub 2 zł pełni oczywiście mój odbyt.

Gość kozixczka
On wogóle chyba nie używał wody ani mydła,bo capił jak stary orangutan,na palcach u nóg to miał już gródki brudu,wyglądało to tak,jak by miał stopy makiem posypane a pazury u nóg to miał już podwinięte pod palce i jak chodził na bosaka po domu,to robił zaczepy tymi"krogulcami" na dywanie.A kiedyś jak byliśmy nad wodą to przebił naszemu synowi ponton tymi szponami

Gość do kozixczka
Ja tez jestem z moim facetem 2 lata, ale jak mi cos nie odpowiada, to poprostu mu mowie..fakt, ze moj facet jest bardzo czysty, ale zdazylo mu sie 2-3 razy, ze przyszedl zmeczony z pracy i nie chcialo mu sie isc pod prysznic ale wiedzial, ze ja tego nie lubie...wiec chcac nie chcac musial isc...sprobuj mu delikatnie powiedziec...ze tego nie lubisz..moze idzcie razem do paru sklepow, zachec go do zakupu nowychspodni, ktore ci sie podobaja...powedz mu, ze wygladalby w nich super, ze juz ci sie opatrzyly jego stare:))...moze idzcie razem na basen, albo jedzcie nad jezioro...i po kapieli przytuj sie do niego i powiedz mu, ze lubisz jak swiezo pachnie po kapieli..czy cos takiego...daj mu delikatnie do zrozumienia,ze lubisz czystosc:))) Powodzenia:)