Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaCzarna

5 maj - ślub. Odliczanie!

Polecane posty

Witajcie! Za 10 dni ślub, czy ktoś też 5 maja bierze ślub? Moze ktoś sie dołączy, czy wszystko pozałatwiane, moze przypomną się nam jakieś szczegóły? Zapraszam!

Gość eeeeeeeeeeeeeee
hm... wszystkiego najlepszego na nową drogę życia 🌼 ja mam rocznice 5, ale jeszcze jestesmy niechajtnięci :)

oo, rocznica to też święto! tylko ja zacyznam panikowac, cyz wszystko już pozałatwiane, czy nie zapomnę o niczym... :)

Gość eeeeeeeeeeeeeee
usiądź na balkonie, odetchnij głęboko i powiedz sobie "będzie dobrze" :)

oj, tak, pewnie.. na pewno będzie dobrze.. ale własnie dzisiaj uświadomiłam sobie na przykład, że nie mam ustalonej piosenki do \"pierwszego tańca\". Moze to nie jakis wielki problem, ale czlowiek chce, żeby wszystko było dograne do końca :)

Gość eeeeeeeeeeeeeee
hm... a masz taki bardziej tradycyjny ślub czy odbiegasz od wszelkich konwenansów?

hmmm... sama nie wiem.. ślub jak ślub, a przyjęcie na 35 osób ,DJ, większość młodych ludzi - kuzyni, przyjaciele, ale nie przewiduję tradycyjnych zabaw, typu gonitwa naokoło krzesełek cy coś tam :D poza tym, wszystko chyba normalnie..

Gość eeeeeeeeeeeeeee
nie no tak pytam a propos tej pierwszej piosenki :) nie masz zadnej na oku?

Gość nie ma nikogo więcej na
ten termin? :D

Gość no to jeszcze 9 dni
i bedziecie na nowej drodze !!!

Gość podobno
podobno ma lać 5 maja....:(

wszystkiego dobrego 😘 ja tez bralam slub w maju tylko ze 29 i juz 15 latek temu... oczywiscie wiekszosc byla oburzona bo niby w maju sie slubow nie bierze - a my wciaz razem piers w piers :D i mamy 14-letnia córcie(a co mi tam ..pochwale sie ) w koncu maj to miesiac zakochanych...pozdrawiam 🖐️

pociesyzłyście mnie troszkę.. jużzimno zniosę, byle nie deszcz.. please... zaklnijcie pogodę, jeśli potraficie... :)

Gość 16 stopni
to nie jest zimno, ale w sam raz :) spoko, napewno będzie ładnie

Gość ja slyszałam
w pogodzie ze 5 maja mają byc burze.

ja też jestem na 5 maja i ma być z tego co wiem w słońcu do 30 stopni - na plusie i nie ma być żadnych burz - czego sie boicie - podobno jak maja byc to przejściowe - radze zakupić krem z filtrem :p :p :p :D

wszystko - teraz tylko odebrać suknie z pralni, tipsy jeszcze raz na solarium 15 minut i jestem gotowa :D a Wy ? :p

ja też w sumie tylko solarium, paznokcie maseczkai już! :D Oby tylko nie lało, bo zniszczy nam wszystko.. :o

ja siem zgłaszam :) ku chwale ojczyzny :p 1 maja o godną prace i płacę :p

i pozostały 3 DNI :) jak tam ? ja schudłam 3 kg :o i nadal nic nie umiem przyjąc do mojego żołądka a na kibelku co chwila siedze :o jakieś 2 torby stoperanów musze zażyć przed weselem .... :P

Malusia, ja w azsadzie spokojnie do tego podchdozę, pewnie największy stres mnie dopadnie w samą sobotę :D Ale póki co, staram się konstruktywnie azłatwiać same przyjemne rzeczy, bo teraz tylko kosmetyczka mi została i koniec :)

ja wychodzę za mąż 12 maja:) super właśnie oglądałam pogodę a zdjęcia plenerowe mamy mieć .Po prostu super jak będzie padać:) Załamę się chyba...