Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysl sobie..............

mam urode, figure , pieniadze ..dlaczego nie mam faceta

Polecane posty

Gość mysl sobie.........
bede czekac , moze znajdzie sie odwazny...obym nie doczekala sie osteporozy ..

Gość majsterklepka
walczyć! walczyć! nie pieprzyć ! (chyba, ze jest z kim) musze do lóżka, bo padam 😴

Gość mysl sobie.........
in da club , nie ! ja nie mam 16 lat ..no co ty;-) tylko trochu wiecej..

Gość I always think of you
Nie mam urody nie mam przebojowości i nie mam dziewczyny Tak to już jest w tym życiu że nie każdemu pisany jest związek

Gość ile latek
a ile masz lat autorko tematu?

Gość Wiesz gdzie tkwi przyczyna ...
masz rozumek zamiast rozumu :(

Gość no po prostu
skoro masz pieniadze to czym on ma tobie zaimponowac?? jestes ladna to mysli ze i tak szans nie ma. musi sie czyms wykazac - a to akurat nie ich specjalizacja. facet oczywiscie chce tam troche powalczyc zeby sie czuc jak zdobywca - ale zeby nie bylo za ciezko i bez porazek. bo to mieczaki!!!

Gość bo może wyżej srasz niż
du....masz? :o

Gość i have
uroda, figura i pieniądze nie zastąpią osobowości i inteligencji. jesteś pusta, nadeta i beznadziejna. myślisz, że każdy porządny facet marzy o takim pustaku jak ty... :o żal mi ciebie :o

Gość Psełdonim
Ja tam się nie boję. Ja się mogę z Tobą spotkać.

Gość Psełdonim
Ja o niej marzę, aj chef :-) Lubię poważne wyzwania.

Gość i have
to sobie ją weź... jest beznadziejna, więc nie masz poważnej konkurencji. baw sie dobrze z nią i jej przezabawnym poczuciem humoru :o

Gość Psełdonim
Poradzę sobie bez problemu. To diament, który należy jedynie proesjonalnie oszlifować. Jeszcze mi będzie z ręki jadła.

Gość Psełdonim
U mnie, Stańczyk, kurdupel nie ma żadnej szansy!

Gość Psełdonim
Doprawdy? Stańczk? Ufff! Nie ukrywam, że odetchnąłem z ulgą.

Gość Psełdonim
No tak, Stańczyk, wyjaśniło się, że obaj smalimy cholewki do tej samej panny, ale chyba nie jesteśmy dla siebie konkurencją,ponieważ ona równo nas olewa ciepłym moczem. Podajmy sobie dłonie.

Gość Psełdonim
Ba! Stańczyk! Nigdy nie wierz babom, kiedy twierdzą, że uroda mężczyzny jest dla nich trzecio albo nawet czwartorzędna. To zwyłe mydlenie oczu kierownictwu.

Gość nananananana
mam to samo....tylko ze ja wybieram i przebieram...kiedys facet mi powiedzial (poznalismy sie przez kolezanke),ze w zyciu by do mnie nie podszedl,bo wygladam na ;niedostepna"...w sumie nie wiem czemu...czesto usmiecham sie,jestem sympatyczna,szczera...ponoc mam w sobie cos ale niestety przyciagam tych facetow,ktorzy mnie nie interesuja,Ci ktorych ja wybieram sa niezdecydowani:)

Gość Psełdonim
Ci inni faceci, Stańczyk, to zwykli frajerzy, dający się nabijać w butlę co sprytniejszym pannom.

Gość Psełdonim
A wiesz dlaczego, Stańczyk, bo ona, jak i większość z nich, to jest dobra tylko w gębie i to na odległość.

nie no chyba nie mozna tak generalizowac ze kazda Ci odmowi... Na pewno jest gdzies ta jedna jedyna tylko dla Ciebie. Moja kolezanka pierwszego swojego chlopaka poznala jak miala prawie 26 lat...wczesniej nawet z nikim sie nie calowala bo nikt nigdzie sie z nia nie umawial a teraz ma bardzo przystojengo chlopaka i choc wszyscy wokolo sie dziwia co on z nia robi oni sa szczesliwi razem. A tez juz rozpowiedziala wszem i wobec calej rodzinie ze bedzie stara panna...tak wiec nie zbadane sa nasze wyroki Glowa do gory !!! A do autorki to wydaje mi sie ze tak jak ktos mowil stwarzasz pozory niedostepnej i wiekszosc mniej pewnych siebie facetow poprostu boi sie ciebie... Wiem co przechodzisz bo mialam dokladanie taka sama sytaucje - mialam wielu kolegow ale zadnego chlopaka...Ale to juz sie zmienilo :) I dzieki rozmowie z moim ukochanym wiem jak on sie czul i czemu faceci nie zagaduja ladnych dziewczyn :) No coz ale taki juz nasz los - ladnych laseczek :P:P:P:P

Gość Psełdonim
Ależ ja z dużą przyjemnością, makkara, zagaduję śliczne i mądre dziewczyny. Co Ty o mnie wygadujesz publicznie? A nie masz tam może właśnie takiej wolnej dwudziestosześciolatki?

Gość Psełdonim
Ależ ja z dużą przyjemnością, makkara, zagaduję śliczne i mądre dziewczyny. Co Ty o mnie wygadujesz publicznie? A nie masz tam może właśnie takiej wolnej dwudziestosześciolatki?

TWOJE SŁOWA: \"pomimo ze ogladaja sie za mna . nikt nie chce podejsc , nikt nigdzie nie zaprosi.. ale taki połamaniec to zawsze zaczepi a konkretny nie..czemu?\" ODP.: Bo ci \"konkretni\" już sobie ułozyli życie. A jesli masz na myśli tych, którzy coś osiągneli to oni najczęściej już są z kobietami za którymi inni faceci rozglądają się na ulicy

Gość faceci to tchórze
Nie masz faceta właśnie z powodu tego o czym napisałaś w temacie.