Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudyna1987

DZIDZIA BęDZIE JUż W GRUDNIU

Polecane posty

no tylko ciekawe pod jakim nickiem teraz bedzie??????

Gość Edyta23
jest też jej wykresik na 28 dniach

coś jeszcze Edytko???? wracajcie na swoje fora i odwalcie się ode mnie!!!! kozła ofiarnego sobie znalazły!!!!!!!!!!! wyżyjcie się na rodzinie, a nie na mnie!!!!!!!!

klaudyna1987>>> twoj nick zabanowalam do wyjasnienia . Uzasadnienie masz w dziale moderatorow \" nicki zablokowane \".

Gość Modessa ja
Cię w tym wypadku popieram w 100% !!!

Gość dziwnepytania
kiedys na baybusie byla taka jedna kinia85 (jak wiemy na forum e-mama klaudyna uzywala takze nicka kinia) i tez niezle tam namieszala, jednak szybko sie jej pozbyli wg mnie najskuteczniejszy sposob, to wlasnie pozbycie sie pani w wielka wyobraznia

dziękuję dziewczyny że mnie ostrzegłyście przed tą oszustką. Nie spodziewała bym sie że można sobie robić takie żarty z poważnych spraw.

wpadłam tutaj do Was i nieźle się zdziwiłam. tak się składa że klaudynę 1987 znam osobiście. i chyba przez głupi przypadek wzięłyście ją za kogos innego. klaudia jest w ciąży i za to Wam mogę poręczyć. i napewno nie biega po różnych forach żeby komuś na zlość zrobić. Klaudyna pozdrawiam ciepluchno!!

Gość sarafinkakfe
jak nie biega a kto za nia te posty o jej smierci wypisywal, jak nie sama ona? na forum e-mama miala juz "kolezanki" ktore niby byly jej molezankami a okazywaly sie sama klaudia... zawsze mozna sprawdzic IP dla mnie ona jest niezle walnieta, najpierw wmawia 3 poronienia, pozniej ciaza, co tydzien inny termin (czasami roznica skacze do 10 tygodni) pozniej jej niby smierc? dla mnie ta babka jest walnieta i to dosyc mocno , nie wiem moze ciaza jej mozg wypalila....

nie będę sie z Tobą spierać. znam Klaudię osobiście i wierzcie mi że jest całkiem normalna.

Gość sarafinkakfe
ok ty ja znasz ale skoro bylaby taka niormalna, to kto wymyslaby swoja smierc, albo 3 porienina? no chyba nikt normalny takich glupot nie gadalby co? przeczytajk sobie. tam sa podane wyzej linki do jej "normalnych" wymyslow i opowiedz sobie na pytanie? czy ktos normalny napisalby takie cos o sobie?

Gość przecież...
Patrycja to Klaudia nie domyśliłycie się?

to jest KLAUDIA 1987 a tutaj była klaudyna1987... czytałam niektore posty na tym forum i trafiłam na jestem bardzo idiotyczny cyt: \"biore z połykiem czy mogę być w ciąży?\". czy to znaczy że jak jedna ograniczona osoba znajduje się na forum to mam banować wszystkie które mają nick do niej podobny (różnica jednej literki, bądź ten sam rok urodzenia)?

a Ty \"przecież\" masz jakąś obsesję?? myslisz że ludzie nie mają nic innego do roboty tylko chodzić po forum, zmieniać nicki żebyć Ty miala sensacyjny temat?

Gość przecież...
nie robię żadnej sensacji, stwierdzam fakt

Gość sarafinkakfe
to jest ten sam nick i ta sama miejscowosc -pszczyny do tego ona pokazywala zdjecia powiedz ze twoja kolezanka nie ma krotkich na ciemno pofarbowanych wlosow?

\"przecież\" w takim razie muszę Cię rozczarować. nie jestem Klaudią. i jesli mam byc szczera to o klaudi mówicie że jest nienormalna to jak nazwac kogoś kto posądza ludzi których nie zna o jakies głupoty że niby się podszywają pod innych itd i stwierdza \"fakty{\" na podstawie jakichś swoich głupich wyobrażeń? zajmij się lepiej obiadem albo czymś pozytecznym bo siedzenie na forum Ci szkodzi

Gość przecież...
obiad już ugotowany :-D, a jakbym chciała robić sensację, tobym założyła topik pt: "Dziewczyny, Klaudyna pisze teraz pod nickiem Patrycja1987"

Gość przecież...
sorry 1984

alez proszę bardzo. tylko samą siebie osmieszysz. jeśli naprawdę nie masz co robić to zakładaj

Gość przecież...
napisałam:"gdybym"

a co za roznica czy klaudia czy klaudyna jak ona i tak miala z 5 innych nickow. a jesli ja naprawde znasz i naprawde jest w ciazy to po co odstawiala takie numery wczesniej?????uwazasz ze to normalne?????? a tak poza tym to niezly nick sobie wymyslilas klaudio klaudyno czy roto a moze kinia mala tym razem patrycja?????hmmmmmmm!!!!!

witam ponownie. chciałam Was przeprosić. doczytałam posty Klaudi... niepotrzebnie Wam tu bluzgałam. i tak dalej nie mogę uwierzyc czemu to wszystko pisała i rozumiem Waszą złość. tak więc przepraszam

Gość Sprawiedliwy...
patrycja1984 musisz sie podleczyć mamejo na rozdwojenie jaźni. Przeprosić możesz ale matkę za to że cie wydała na ten świat. Musisz rozmazać sobie gluty z nosa na czole, to ponoć dobry sposób na zanik mózgu. Pozdrawiam cię przez kupę kamieni.

Gość rotweilerka
patrycja1984 jesteś schizofreniczką. Próbowałaś już jeść własny tampon? To jedyne lekarstwo na twoją przypadłość