Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda mamamija

w nocy mam brzuch jak kamien - dzidzia sie wttedy nie rusza 37tc

Polecane posty

Gość mloda mamamija

jstem w 37 tc mam czeste skurcze - naprawde ogromne, nieprzyjemne ale bezbolesne... martwi mnie to ze dzidzius przez to ze np mam przez ok 9 godzin twarda, scisnieta macice- jak kamien moze sie jakos zdeformowac bo nie ma miejsca i przybierac przez to musi dziwne pozycje w ktorych twki bardzo dlugo:(

to twardnieje ci macica. musisz pojsc szybciutko do ginekologa ktory da ci cos na te skurcze. to jest bardzo niebezpieczne nieleczone. czasem nawet trzeba polezec w szpitalu. bardzo wielu dziewczynom sie to zdarza. duzo lez, nie przeciazaj sie..i koniecznie do lekarza!!!

ja mialam takie twardnienia no i w 37 tyg urodzilam zaczelo sie ok godz 18-tej brzuch twardy jak kamien, bolesny, ok 22 caly czas brak ruchow , bole od krzyza, nie moglam spac, po 23 pojechalismy do szpitala, najpierw dostalam zastrzyki na powstrzymanie ale odeszly mi wody, zaczelam intensywnie krwawic wiec musialam urodzic od 35 tyg mialam rozwarcie na prawie 3 cm i skrocona szyjke, gin mowil ze do 38 yug napewno urodze i tak bylo :) nie wiem co bierzesz, ale na ja swoje skurcze bralam no-spe, fenoterol i w 28 tyg odwiedzialam szpital z tego powodu... moze no-spa p[rzyniesie choc mala ulge? pamietaj jezeli nie czujesz dziecka 4 godziny jedz do szpitala ja malego nie poczulam juz wcale, o 18-tej ostatni raz, a po 22 nst dnia urodzilam