Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina______

czy on miał prawo tak postąpić?

Polecane posty

Gość Karolina______
dziekuje jeszcze raz zosiu 🌼 to że wygodne wiem ja, ty i mnóstwo innych kobiet, ale...........wystarczy że mamusia nawali do głowy głupot synusiowi i efekt jest jaki jest :-( przecież tak nie może być przez całe życie :-( ja zrobie jemu rosół w niedziele na obiad, a on będzie mówił że mama robiła bardziej przyprawiony :-( no czy to nie może załamać? :-(

a moz euswiadom go ze w tych butach bedzie ci wygodnie bawic sie przez cala noc a jak ma jakies waty to niech sie sam zapakuje w szpile na 10 cm obcasie i przez cala noc tancuje! co za kretyn :P

Gość zosia_samosiaaaaaaa
nie ma sprawy :) ale wiesz dobrze ze do slubu jeszcze troche czasu... odpowiedz sobie na pytanie czy chcesz spedzic cale zycie z takim maminsynkiem... moja kolezanka zerwala z chlopakiem bo we wszytskim sluchal sie mamy (nawet z wyborem lodowki do ich wspolnego mieszkania) pozdrawiam cieplo :)

Gość seyko
wiesz co Karolinko? ja na Twoim miejscu poszłabym do tego ślubu po prostu bez butów - czyz to nie byłoby oryginalne?;)🖐️

Gość Karolina______
edytku, widze że nie czytałaś dokładnie :-( już próbowałam mu to uświadomić :-( niestety nic nie dociera :-( wpływ mamusi jest widać silniejszy od mojego :-( tylko jedyna nadzieja w tym że po ślubie jakoś sie to unormuje, zmieni.............sama nie wiem :-( ja chce po prostu mieć szczęśliwą rodzine :-( czy to tak wiele? :-(

Gość zosia_samosiaaaaaaa
popelniasz typowy blad- kobieta liczy na to,ze facet po slubie sie zmieni a facet,ze kobieta sie nie zmieni :) nie licz na zmiany-zastanow sie czy dasz rade zyc z takim kolesiem...

Gość Karolina______
wiesz zosiu.........poniekąd troche za późno :-( jestem w ciązy :-( niektóre z was już pewnie sie pokapowały, bo przecież nikt bez powodu nie wychodzi za mąż w tak młodym wieku :-( ale ja nie o tym :-0 ja musze wyjść za niego...........po prostu musze.....nie mam innych perspektyw na życie :-( skończe szkołe i co? zostane sama z dzieckiem? co ja zrobie za 300 zł alimentów? przecież to mi nie starczy nawet na pampersy :-( nie, nie odpuszcze tych butów, nie odpuszcze tego małżeństwa, nie spieprze sobie i tak spieprzonego życia.............chce by było dobrze i będe do tego dążyć :-)

Gość zosia_samosiaaaaaaa
wiem Karolina i Cie rozumiem, ale jestes jeszzce bardzo młoda... ale jezeli nie laczy Was tylko dziecko to moze byc nieźle :) powodzenia :)

Gość ghghgre
"pędzam z nimi mnóstwo czasu. tak dużo na ile pozwala mi szkoła musze sie uczyć bo już niedługo matury. " czytałam, czytałam, nie wiedziałam o co chodzi i nagle wszystko stało się jasne. tak to już jest jak jedno dziecko wychodzi za drugie dziecko i potem życiowe problemy w sprawie butów się mnożą.

Gość daj 500 zł
karolinko NIE WIESZ ZE ISTNIEJE ANTYKONCEPCJA!?!?!?!?!?!? TAK TO JEST JAK DZIECI BAWIĄ SIE W SEKS!!!:o

Gość karolinka masz przerypane
twój mezus zawse bedzie podkreślał ze złapałas go na bachorka i ze on stracił przez to młodosc. naprawde wpółczuje mogłas wczesniej o tym myslec zanim dałas mu dupy w liceum:O

Gość dgsgsd
złapała faceta na dziecko i najlepsze co teraz może zrobić to wyjść za niego? co za śmieszny, zaściankowy sposób myślenia. to lepiej ładować się w małżeństwo z musu, z facetem który jej nie szanuje, potem po paru latach fundować sobie i dziecku nieprzyjemny rozwód, niż zostać panną z dzieckiem. bo rozwódka brzmi lepiej niż panna z dzieckiem no i co sąsiedzi powiedzą. bo za 300 zł alimentów nawet sobie wacików nie kupi, a tak może liczyć że mężuś utrzyma ją niepracującą oraz dziecko. gratuluje sposobu na życie. takie coś mogło wymyślić faktycznie tylko dziecko z liceum, nie dojrzała kobieta.

Gość tak jest jak
dzieciaki sie biora za seks w liceum i myslą ze jak moga sie seksic to sa juz dorośli, a teraz gdyby nie rodzice to by zdechli z głodu razem z Bogu ducha winnym bachorkiem

ale nie wiadomo jaka ma sytuacje w domu itp. poza tym moze ta sytuacja z chlopakiem byla/jest jednorazwoa... moze stresuje sie chlopak przed slubem...

Gość no buty za ładne to nie są
jak chcesz wychodzić za mąż tylko dlatego że w ciaży jestes to troche mi cie szkoda. bo można sobie nawet w takiej sytuacji poradzić i uniknąć np.rozwodu za pare lat. mam nadzieję że jednak ciąża to nie jedyny powód;) a co do butów to poszukaj jeszcze jakiegos kompromisu, może znajdziesz coś co wam się obojgu będzie podobało, jak nie to idź w tych i tyle, a teściowa przecież w tych butach nie wystąpi(swoją drogą współczuje takiej teściowej) i ważne jest że tobie się te buty podobają i tyle.

Gość boszszszsz
przestancie ujezdzac na dziewczynę!!!! Przeciez wpadka moze sie kazdemu zdarzyc, a to ze jest w liceum i jest pelnoletnia to znaczy ze nie moze uprawiac sexu??? Sorry ale widze ze na tym forum siedzą (prawie, nie chce kogos przez przypadek urazic :)) stare panny lub mezatki ktore samy wpadly i wziely slub, a teraz potrafia sie tylko wyzywać. Przeciez mozna sie zakochac w liceum, a wiadomo ze nastepstwem milosci jest sex. To ze chca wziasc slub to swiadczy z jednej strony o ich odpowiedzialnosci bo chca stworzyc dziecku pelny dom. fakt faktem ze narzeczony autorki topiku nie powinien tak sie zachowac. ale czytajcie ja uwaznie, on taki przedtem nie byl... Nie w takim sie zakochala. A teraz co ma zrobic? zostawic go? nie wiem czy to jest dobry pomysl, choc powinna sie liczyc z tym ze juz taki pozostanie :/ Ja bym na miejscu autorki topiku porozmawiala jeszcze raz na spokojnie z narzeczonym i powiedziala mu o swoich odczuciac. Jesli kocha zrozumie, a jesli nie to coz w malzenstwie moze by ciezko... Pozdrawiam i licze ze podejmiesz dobra decyzje. Trzymaj sie :) i nie przejmuj sie tymi pelnymi jadu komentarzami. Osoby ktore to pisze najprawdopodobniej same z wpadki zostaly zonami lub poprostu sa starymi pannami wyzywajacymi sie na tym forum ;)

Gość Karolina______
witam i dziekuje za wszystkie wypowiedzi w temacie ;-) sprawa butów zeszła jakby na dalszy plan :-0 teraz przyszła teściowa razem z moim ukochanym czepiają sie bo chce jako pierwszą piosenke ,,runą mury'' Jacka Kaczmarskiego. nie wiem co znowu im w tej piosence nie pasuje? :-(