Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza.

PYTANKO DLA FACETOW!

Polecane posty

Gość zuza.
Tomaszekk-->> pora na zamiane ... teraz Ty sobie wlej 2l mleka w pupe... :P :P :P oczywiscie najpierw lewatywka z rumianku - pamietaj :P bedziesz wygladal na 6 miesiac :P :P :P pozniej moze cie popychac w ten czysciutki odbtcik.. :P oczywiscie z zelikiem na wibratorku

Gość zuza.
bo wiem jak ja bym zareagowala.. :O mysle , ze podobnie zrobilby to On znam go troszke ... :O

Gość zuza.
to wszystkie Wasze pomysly ? :O :O :O

Gość zuza.
to pomysl w takim razie jutr rano jak wzejdzie sloneczko , a Twoje cialo jeszcze w lozu bedzie spoczywac... :classic_cool: moze wtedy przysdzie razem z wiazka sloneczka z zewnatrz jaks wspanialy pomysl , jak moze zuza uszczesliwic pana J... :classic_cool:

Gość zuza.
ale leserek z niego :d **** tak mialo byc :D

Gość zuza.
przedłurzacz orgazmów -->> mysl , mysl.. :classic_cool: to moze i ja cos wymysle dla Pani przedlurzaczowej :D

Gość zuza.
Pan J w sumie tez nie narzeka.. ja po prostu chcialabym zrobic cos specjalnego dla niego.. :classic_cool: i niekoniecznie musi byc to cos zwiazanego z sexem.. :classic_cool:

Gość zuza.
w sumie to wolalabym zeby to wlasnie w oole nie byloz wiazane z sexem.. w tej kwestii nie musze sie radzic na kafeterii... :classic_cool: bo akurat wiem jak mozna mu zrobic przyjemnosc :D

Gość zuza.
:P nie czepiaj sie :P tak , wolalabym aby ten pomysl nie byl zwiazany z sexem :P

Gość odświeżacz21
no nie wiem ja od mojej dziewczyny dostałem skórzany wojskowy pas i wode po goleniu + żel pod prysznic :) o cieszyłem sie :) liczy sie dar serca ,a nie niewiadomo co :) a tak poza tym dostawałem tez od niej bokserki chyba w sumie z 5 par mam od niej :) i zawsze sie cieszyłem bo to w końcu pamięc sie liczy , pozdrawiam

Gość zuza.
odświeżacz21 -->> ale on nie ma urodzin , ani imienin... a pamiec to jak mozna nie pamietac o swojej drugiej poloweczce.. :D ale z tymi bokserkami to fajny pomysl.. ostatnio ogladal z simsonem na dydusiu.. :D strasznie mu sie podobaly ale cholernie drogie byly.. :classic_cool: wiec moze to.? :D

Gość odświeżacz21
:) mysle ,że to dobry pomysł jesli chodzi Ci o pamiec :) to jak najbardziej , mała rzecz ,a cieszy :) jego zapewne tez powinna ucieszyc :) majtek nigdy za wiele :) zawsze sie przydadza

Gość zuza.
kupilam gaciatka... :D

Gość ..Zenobiusz..
to teraz pokaz tzytzki i tzipke:p