Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza.

PYTANKO DLA FACETOW!

Polecane posty

Gość zuza.

Chcialabym zrobic niespodzianke mojemu facetowi... Tak , ktora bedzie pamietal dosc dlugo... Co chcielibyscie dostac? Moge cos kupic, zrobic itd.. Dodam , ze nie mieszkay razem.. Jutro do niego jade.. Macie jakies pomysly?

Gość zuza.
up... nie macie zadnych pomyslow na to jak moglaby udzczesliwic Was Wasza kobietka/

Gość help pelp
ama sie nad tym zastanwiam od dluzszego czasu co faceta by ucieszylo hmmm

Gość zuza.
no lodzika to moge zrobic , ale to dobiero pozniej... ;)

Gość zuza.
faceci nie wiedza chyba jak ich uszczesliwic :O :O :O

Problem i rozterki,które Tobą targają są zupełnie nieuzasadnione. Uszczęsliwisz swojego mężczyznę w pełni akceptując i otwierając sie na jego potrzeby. Dlatego powinnaś ugotowac mu dobrą kolację a potem zaspokoic go oralnie. Miłego wieczoru

Gość zuza.
czyli nic specjalnego .. :O

Gość zuza.
a mi potrzebny pomysl na cos specjalnego... !!!! niecodziennego!

Gość zuza.
cioty nie faceci chyba tutaj siedza :(

Gość zuza.
wielbiciel 70B -->> :P :P :P

Gość zuza.
no lubie mu robic lodzika , wiec z tym akurat nie ma problemu... ale chcialam zeby to bylo cos specjalnego :( jak moglaby zaskoczyc Was wasza kobieta? Co musialaby zrobic?

Gość zuza.
dokladnie :classic_cool: czaisz baze widze :classic_cool: i ja chcialabym wlasnie miec ten pomysl juz w glowce :classic_cool: Problem w tym , ze go nie mam :classic_cool: i dlatego prosze facetow o pomoc , kapisko? :classic_cool:

Gość zuza.
Mistrz cientej riposty-->> on by sie nie cieszyl , jeszcze nie teraz... najpierw podroze , pozniej stabilizacja :classic_cool:

Gość zuza.
i nie jestem smarkula , to tak na marginesie .. :classic_cool: 26 lat, wiec pole manewru jesli chodzi o pomysl nie jest ograniczone :classic_cool: chodzi mi np o to , ze nie musze wracac na noc do chaty :classic_cool: zreszta nie mieszkam z rodzicami ..

Gość Tomaszekk
Na jego oczach zrób sobie lewatywe z mleka. Przedtem jednak musisz sobie zaaplikować lewatywę z rumianku byś była czysta. Lewatywe z mleka rób w pozycji kolankowo-łokciowej, maksymalnie wypinając tyłek. Poproś by w czasie wlewu masował Ci brzuch. Gdy już wpłynie w Ciebie 2 albo 3 litry mleka poproś go, by wsadził Ci w tyłek wtyczkę analną. Potem wstań przy jego pomocy. Pokaż mu swój brzunio (będziesz wyglądała jak w 2 miesiącu ciąży, mniam :-) ). On pobawi się trochę Twoim brzuszkiem, a ty pilnuj by nie trwało to mniej niż 10 minut. Potem stojąc zegnij się wpół najlepiej górną część tułowia połóż na stół, dłońmi rozchyl pośladki i powiedz by w ciebie wszedł w tyłek uprzednio smarując żelem swojego siurka i oczywiście wyjmując wtyczkę analną. Potem gdy się spuści w tyłku, wypnij się jeszcze bardziej i przyj wydalając całe 3 litry mleka. Rób to tak by strumień leciał do góry a Twój chłopak to oglądał. Fajne będzie miał doznania. :-) Powodzenia.

Gość zuza.
przedłurzacz orgazmów-->> nie przejdzie :classic_cool: wie , ze nie zdradzilabym Go :classic_cool:

Gość zuza.
Tomaszekk -->> Twoj pomysl jest do kitu.. :O W drugim miesiacu ciazy nic nie widac jeszcze :O Zadnego brzuszka :O troszke nidoinformowany jestes :O

Gość zuza.
przedłurzacz orgazmów-> nie chce Go denerwowac tylko zrobic mila niespodzianke .. :P

Gość Tomaszekk
Zuza od czasu do czasu moja lasia tak robi i jest cudnie :-) Polecam

Gość znaffffca
lepiej irygację okrężnicy :classic_cool: