Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

minia_candinia

Sauna do twarzy i co dalej.....??????

Polecane posty

witam dostalam w prezencie saune do twarzy ale zupelnie nie wiem jak czesto z niej korzystac, rano wieczorem , przed oczyszczaniem twarzy czy moze po, jakie zabiegi powinnam stosowac po uzyciu sauny, co ona mi tak naprawde da. jesli ktaras z was ma jakeis doswiadczenie to prosze podzielcie sie nim ze mna. pozdrawiam

Gość sauna
ja zawsze najpierw myję twarz żelem pilingującym, później wlewam do pojemniczka z sauny wodę lub zaparzone zioła np. rumianek, skrzyp, siędzę tyle ile jestem w stanie wytrzymać, po saunie nakładam ulubioną maseczkę, zmywa,później nakładam ulubiony ulubiony krem koniec ...o właśnie zaraz przeprowadze zabieg :)

Gość sauna
aaa zaraz po saunie wycieram dokładnie twarz wacikiem, szok ile gówna siedzi w porach skóry

Gość gość
ja mam saunę do twarzy panasonica, staram sie stosować ją raz w tygodniu, choć nie zawsze czas mi na to pozwala, choć to tylko 6 minut, to jednak nie zawsze potrafię je wyskrobać :P

Gość gość
Mam chyba to samo urządzenie, moja sauna jest w każdym razie jonowa. Miałam kiedyś problemy z suchą skórą i nic mi nie pomagało a to urządzonko pięknie nawilża cerę, jestem zadowolona.

Gość gość
Ja też mam tę od Panasonica, mi pomaga w nawilżeniu twarzy. Po każdym użyciu skóra jest nawilżona, miękka i miła w dotyku a kremy się pięknie wchłaniają.

Gość gość
też mam saunę do twarzy od jakiegoś miesiąca :) kupiłam w mimari i świetnie się sprawuje! Stosuję wieczorem i np. kiedy mam maseczkę na twarzy