Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .......Pytanie....

Moze ktoras mi powie lub miala podobnie

Polecane posty

Gość .......Pytanie....

Czesc dziewczyny mam 13 dzien cyklu i wczoraj wieczorem dostalam male plamienie takie brazowe i dzis po poludniu tez:( nie wiem co to moze byc bo dodam ze zaczelam cwiczyc i dzis wlasnie po wysilku dostalam te plamienie czy jest to mozliwe ze to przez wysilek:( wiem ze mam sie udac do gienia bylam miesiac temu wszystko bylo ok a teraz nie dam rady dopiero po weekendzie majowym prosze o jakas odpowiedz moze ktoras miala cos podobnego nie biore dodam zadnych tabletek i nie bralam mam tak 1 raz:( dziekuje za kazda wypowiedz

A jak długie masz zazwyczaj cykle? Jeśli mieszczą się w granicy 24-29 dni to bardzo możliwe, e właśnie owulowałaś. Plamienie mogło zbiec się (przypadkiem) z ćwiczeniami a może pęcherzyk został zmuszony do pęknięcia poprzez mechaniczne uciskanie brzucha i stąd doszło do plamienia. Obserwuj się, jeśli po 3 dniach nie przejdzie, to warto wybrać się do ginekologa i sprawdzić, czy wszystko jest w porądku. Jeśli jednak po 3 dniach przejdzie - puszczasz w niepamięć.

Gość .......pytanie......
Dziekuje mam przewaznie co 28 dni.Dzis jest 1 dzien i jutro jak bedzie mozliwosc to pojde do gienia bo potem wyjezdzam i nie bede przez tydzien jak miala dojsc:(